Cu cine se iubește Daniela Crudu de când s-a mutat în Suedia: „Sper la un copil, lucrăm deja!”

14.10.2022, 20:31
Cu cine se iubește Daniela Crudu de când s-a mutat în Suedia: „Sper la un copil, lucrăm deja!”
Cu cine se iubește Daniela Crudu de când s-a mutat în Suedia: „Sper la un copil, lucrăm deja!”

Viața Danielei Crudu s-a schimbat radical după ce s-a mutat în Suedia. S-a apucat de OnlyFans și face bani frumoși de pe urma platformei pentru adulți. În plus, fosta asistentă tv și-a găsit fericirea în brațele altui bărbat. 

Daniela Crudu s-a obișnuit destul de rapid cu viața din Suedia. Bruneta și-a scos la vânzare apartamentul din București și este hotărâtă să nu se mai întoarcă în țară.

Pe deasupra, aceasta a mărturisit că îi merge de minune și pe plan sentimental. De aproape un an, vedeta se iubește cu un român, ba chiar vrea să devină și mămică.

Daniela Crudu are un nou iubit

„Cu dragostea stau foarte bine. Am un iubit, e român, e un tip mai discret. E un băiat care e cuminte, e potrivit pentru mine, e liniștit. Mă face pe mine fericită, iar asta e cel mai important. Și o face de un an de zile deja.

Nu e gelos că fac OnlyFans, a înțeles că e un business, e deschis la minte și a înțeles că nu se întâmplă ceva, că e totul online. Sper la un copil, sincer, da, lucrăm deja. De ce nu? Sunt fericită, iar asta e cel mai important. Supărări am avut destule, e și timpul meu”, a declarat Daniela Crudu pentru Fanatik.

Câștigă bani frumoși din OnlyFans

De curând, bruneta dezvăluia şi de ce a ales să se mute în Suedia.

„Îmi place mult de tot aici, e liniște, nu mă știe nimeni, e tare. Îmi pot face de cap, fac ce vreau eu, plus că stă sora mea aici. Îmi fac treaba liniștită, nu mă stresează nimeni. Plus că, eu cum fac OnlyFans, nu am probleme când vreau să fac poze, să închiriez un apartament, o casă. La noi se uită lumea, vorbește, aici, în Suedia, nu interesează pe nimeni ce faci, poți să închiriezi ce vrei, să faci ce vrei. Sora mea e fotograful meu, eu al ei”, a mai adăugat ea.

A fost bătută de fostul iubit

În urmă cu aproape doi ani, Daniela Crudu a primit o bătaie soră cu moartea de la iubitul croat. Din cauza loviturilor puternice, bruneta a avut nevoie de spitalizare. Daniela Crudu a recunoscut că bărbatul era extrem de gelos, dar nu s-ar fi gândit niciodată că acesta ar fi devenit violent.

„Asta l-a speriat (n.r. – când a văzut câtă lume o cunoaște). Am fost la ski, la Poiană, și când a văzut că toată lumea făcea poze cu mine a zis: „ce se întâmplă aici? ești cunoscută în zona asta”. I-am zis că da. După aia am fost în Bosnia Herțegovina și după ne-am întors și am intrat pe la Vamă și mă cunoșteau și acolo. El credea că sunt vedetă pe Instagram, apoi i-am zis. A rămas mască, nu a reacționat, dar când am venit aici la club aici împreună, au venit niște băieți să-mi dea o șampanie la masă și s-a enervat atunci și de acolo a început scandalul”, mărturisea Daniela Crudu, la un post tv.

citește și...