Daniela Crudu este însărcinată. ”Deja se vede”

24.10.2022, 13:12
Daniela Crudu este însărcinată. ”Deja se vede”
Daniela Crudu este însărcinată

Daniela Crudu, în vârstă de 33 de ani, este însărcinată și urmează să devină mămică pentru prima dată. Fosta asistentă de televiziune a confirmat, pentru CANCAN.RO, că așteaptă un copil. Aceasta se află în cea de-a treia lună de sarcină și deocamdată nu a aflat sexul bebelușului. ”Deja se vede”, a spus Daniela Crudu despre sarcina sa.

Bombă în showbiz-ul rromânesc. Daniela Crudu este însărcinată cu primul său copil, la 33 de ani.

Vedeta și actualul ei iubit urmează să devină părinți peste câteva luni, bruneta aflându-se în cea de-a treia lună de sarcină. Aceasta a confirrmat că urmează să devină mămică și a dat detalii despre sarrcină pentru CANCAN.RO.

Daniela Crudu este însărcinată. ”Încă nu știu ce e! Fac trei luni săptămâna viitoare”

Daniela Crudu a mărturisit că deocamdată nu a aflat sexul bebelușului.

„Da, informația voastră e adevărată. Sunt însărcinată! De 1 an sunt cu el… e român. E un băiat liniștit… așa discret, cuminte… mă iubește, îl iubesc! Încă nu știu ce e! Fac trei luni săptămâna viitoare. Deja se vede!”, a declarat Daniela Crudu pentru sursa mai sus-menționată.

Surorile Crudu  și-au făcut cont pe OnlyFans

De curând, surorile Crudu, Daniela și Ana Maria, au decis să își facă cont pe platforma cu conținut pentru adulți OnlyFans. Mai întâi și-a făcut cont Daniela Crudu, iar ulterior sora sa, Ana Maria. Pentru cei care doresc să vadă imagini fierbinți cu sora Danielei Crudu, abonamentul lunar este de 15 dolari.  „Cu OnlyFans-ul merge foarte bine. Am ședințe foto încontinuu. Soțul îmi face pozele, nici nu mai am timp de nimic! Sunt prinsă până peste cap!”, a declarat Ana Maria Crudu pentu click.ro.

 

Daniela Crudu are un tarif mai mare. Abonamentul lunar care trebuie achitat de cei care doresc să o vadă pe focoasă brunetă în ipostaze provocatoare este de 20 de dolari. Daniela a mărturisit, pentru cancan.ro, că nu își dorește să facă content împreeună cu sora sa, ci singură. „Content împreună cu ea nu vreau să fac, că mă vând bine singură și nu vreau să fac cu ea pentru că nu mă simt eu bine. Nu vreau. Îmi place singură”, a spus năbădăioasa brunetă.

citește și...