Echipa Faimoșilor a pierdut jocul de imunitate la ”Survivor România”. Cine sunt cei trei concurenți nominalizați pentru eliminare

15.02.2022, 12:44
Echipa Faimoșilor a pierdut jocul de imunitate la ”Survivor România”. Cine sunt cei trei concurenți nominalizați pentru eliminare
chipa Faimoșilor a pierdut jocul de imunitate la ”Survivor România”. Cine sunt cei trei concurenți nominalizați pentru eliminare

Echipa Faimoșilor a pierdut jocul de imunitate în fata echipei Războinicilor la competiția ”Survivor România”, care se desfășoară în Republica Dominicană. Astfel, componenții echipei Faimoșilor au fost nevoiță să facă nominalizări pentru elminarea din concurs. Cei propuși pentru a părăsi show-ul sunt: Radu Itu, Otilia Bilionera și CRBL.

În ediția de luni, 14 februarie 2022, a emisiunii ”Survivor România”, de la Pro TV, a avut locc un nou joc de imunitate. Cei care au căștigat au fost componenții echipei Războinicilor.

Echipa Faimoșilor a fost nevoită să facă nominalizări pentru eliminarea din competiție. În urma jocului de imunitate personală, Laura Giurcanu a câștigat la fete, în timp ce la băieți s-a impus Emil Rengle. Ambii au putut astfel să facă nominalizări pentru eliminare în echipa Faimoșilor. Cel nominalizat de echipă a fost Radu Itu, în timp ce Laura Giurcanu a votat-o pe Otilia Bilionera, iar Emil Rengle pe CRBL.

Echipa Faimoșilor a pierdut jocul de imunitate la ”Survivor România”. Ce au declarat cei nomionalizaț pentru eliminare

„Nu mă așteptam la așa ceva sub nicio formă. Am rămas surprins. Nu înțeleg. Nu sunt de acord cu Emil”, a spus CRBL, citat de click.ro.

„Așa sunt eu, mai bolnăvicioasă. Am adus de multe ori puncte. Sunt mai sensibilă. Condițiile au fost foarte grele aici”, a comentat Otilia Bilionera.

Ce concurenți au fost eliminați până acum de la ”Survivor România”

Prima concurentă eliminată în acest sezon la ”Survivor România” a  fost cântăreața Xonia, care a făcut parte din echipa Faimoșilor. De asemenea, Roxana Ciuhulescu, din echipa Faimoșilor, a părăsit competiția ”Survivor România” din cauza problemelor medicale.

Echipa Războinicilor a rămas și ea fără un concurent. Este vorba despre Liviu Mihalca, dansator profesionist, care a decis să se retragă, pentru că a recunoscut că traseele şi lipsa mâncării l-au afectat prea mult. În ediția de marți, 25 ianuarie 2022, Andreea Tonciu a fost concurenta eliminată de la ”Survivor România”, în urma voturilor telespectatorilor. În ediția din data de 1 februarie 2022, cel care a părăsit competiția ”Survivor România” a fost Robert Niță.

În edița din data de 6 februarie 2022, a fost convocat consiliul de urgență la ”Surivor România”. Prezentatorul emisiunii, Daniel Pavel a anunțat că un concurent părăsește competiția din Republica Dominicană. Este vorba despre Angela Forero Diaz, care a făcut parte din echipa Războinicilor. Aceasta a suferit o accidentare, iar medicii i-au recomandat repaos total. A fost declarată inaptă de către medici și nu a mai putut să evolueze mai departe în competiție.

În ediția din data de 8 februarie 2022 a emisiunii ”Survivor România”, Ana Dobrovie, din echipa Războinicilor, a fost cea care a fost eliminată.

citește și...