Premieră la ”Survivor România”. Doi concurenți au fost trimiși pe Insula Exilului

21.02.2022, 12:43
Premieră la ”Survivor România”. Doi concurenți au fost trimiși pe Insula Exilului
Premieră la ”Survivor România”. Doi concurenți au fost trimiși pe Insula Exilului

Premieră la emisiunea ”Survivor România”, filmată în Republica Dominicană și transmisă de postul de televiziune Pro TV. Doi concurenți, unul din echipa Faimoșilor și altul din echipa Războnicilor, au fost trimiși pe Insula Exilului, fără mâncare sau alte condiții. Cei doi vor fi dependenți de echipele din care fac parte, dacă acestea decid sau nu să împartă mâncarea cu ei.

În ediția din data de 20 februarie 2022 a emisiunii ”Survivor România” a avut loc o premieră. La consiliu, Daniel Pavel, prezentatorul show-ului, a anunțat că doi concurenți, câte unul din fiecare echipă, sunt trimiși pe Insula Exilului.

Un component al echipei Faimoșilor și un component al echipei Războnicilor trebuie să părăsească insula și să plece în exil, fără mâncare sau alte condiții. Cei doi vor fi dependenți de echipele din care fac parte, dacă acestea decid sau nu să împartă mâncarea cu ei. Nominalizările au fost făcute de concurenți care au avut cel mai bun timp pe traseu la jocul de recompensă de ieri. ERste vorba de Natalia Duminică, din echipa Faimoșilor, care l-a nominalizat pe CRBL, și de Ștefania Ștefan, care l-a nomnalizat pe Relu Pănescu.

Premieră la ”Survivor România”. CRBL și Relu Pănescu, trimiși de colegi pe Insula Exlului

„Ai făcut o mare greșeală. Nu trebuia să te atingi de băieți. Din punctul meu de vedere, le-ai făcut un mare favor Războinicilor”, a spus CRBL după ce a aflat că el este cel care merge în exil, potrivit click.ro.

„Nu voi fi supărat pe Ștefania pentru nominalizarea făcută. Nu va fi ușor, dar asta este. Nu voi fi supărat nici acum, nici în continuare. Ea mi se pare cea mai competitivă în momentul de față, dintre toate colegele de la Războinici”, a declarat și Relu Pănescu, dn echipa Războinicilor.

Ce concurenți au fost eliminați până acum de la ”Survivor România”

Prima concurentă eliminată în acest sezon la ”Survivor România” a  fost cântăreața Xonia, care a făcut parte din echipa Faimoșilor. De asemenea, Roxana Ciuhulescu, din echipa Faimoșilor, a părăsit competiția ”Survivor România” din cauza problemelor medicale.

Echipa Războinicilor a rămas și ea fără un concurent. Este vorba despre Liviu Mihalca, dansator profesionist, care a decis să se retragă, pentru că a recunoscut că traseele şi lipsa mâncării l-au afectat prea mult. În ediția de marți, 25 ianuarie 2022, Andreea Tonciu a fost concurenta eliminată de la ”Survivor România”, în urma voturilor telespectatorilor. În ediția din data de 1 februarie 2022, cel care a părăsit competiția ”Survivor România” a fost Robert Niță.

În edița din data de 6 februarie 2022, a fost convocat consiliul de urgență la ”Surivor România”. Prezentatorul emisiunii, Daniel Pavel a anunțat că un concurent părăsește competiția din Republica Dominicană. Este vorba despre Angela Forero Diaz, care a făcut parte din echipa Războinicilor. Aceasta a suferit o accidentare, iar medicii i-au recomandat repaos total. A fost declarată inaptă de către medici și nu a mai putut să evolueze mai departe în competiție.

În ediția din data de 8 februarie 2022 a emisiunii ”Survivor România”, Ana Dobrovie, din echipa Războinicilor, a fost cea care a fost eliminată. Un alt concurent care a părăsit competiția este Radu Itu, din echipa Faimoșilor. Acesta a părăsit competiția în data de 15 februarie 2022.

citește și...