Pepe spune tot despre sarcina iubitei sale, Yasmine Ody. ”Pe mine nu m-a întrebat nimeni detalii”

07.03.2022, 13:07
Pepe spune tot despre sarcina iubitei sale, Yasmine Ody. ”Pe mine nu m-a întrebat nimeni detalii”
Pepe spune tot despre sarcina iubitei sale, Yasmine Ody. ”Pe mine nu m-a întrebat nimeni detalii”

Pepe, pe numele său real Nicolae-Ionuț Pascu, a făcut declarații despre sarcina iubitei sale. Artistul, în vârstă de 42 de ani, va deveni tată pentru a treia oară, actuala sa iubită, Yasmine Ody, fiind însărcinată. Cei doi vor avea un băiețel. ”Pe mine nu m-a întrebat nimeni detalii”, a declarat Pepe, referindu-se la faptul că s-a spus că Yasmine este însărcinată în șapte luni, deși abia este în luna a cincea lună de sarcină.

Iubita lui Pepe, Yasmine Ody, este însărcinată. Aceasta va aduce pe lume un băiețel. Despre Yasmine Ody s-a spus că ar fi însărcinată în șapte luni, însă adevărul este altul.

Pepe a dezvăluit că actuala sa parteneră este însărcinată în cinci luni.

Pepe spune tot despre sarcina iubitei sale, Yasmine Ody. ”Chiar m-am bucurat că s-a ținut secretul și că timp de o lună și jumătate nu a răsuflat vestea în presă”

”Sunt foarte mândru și fericit! Suntem foarte fericiți! Dumnezeu le așază cum știe el mai bine! Am știut și eu cu cine să împart știrea, cei din familia mea și prietenii mei apropiați știau, apoi mi-am asumat ce am vorbit cu cei din familia Pepe online, abonații mei de pe contul de youtube și de pe pepe.ro, toți cei care au participat la toate evenimentele online pe care le-am susținut pe timpul celor 2 ani de pandemie, am o întreagă familie acolo care m-au sprijinit și au susținut tot ceea ce am făcut. Lor le-am împărtășit secretul undeva prin luna decembrie, la final”, a declarat Pepe pentru click.ro.


”Este o știre falsă că este însărcinată în 7 luni, e în 5 luni, cam așa, pe mine nu m-a întrebat nimeni detalii, așa au scris! Și chiar m-am bucurat că s-a ținut secretul și că timp de o lună și jumătate nu a răsuflat vestea în presă”, a completat artistul.

Pepe are două fetițe

Pepe, care a mai fost căsătorit cu Oana Zăvoranu,  a format o familie, în ultimii ani, alături de Raluca Pastramă, împreună cu care are două fetițe, Maria și Rosa. La începutul lunii noiembrie a anului 2020, Pepe a făcut un anunț-șoc, dezvăluind că divorțează de Raluca Pastramă. În luna februarie a anului trecut, Pepe și Raluca Pastramă au divorțat la notar.

Și Raluca Pastramă, fosta soție a lui Pepe, este însărcinată cu iubitul de origine arabă. Raluca Pastramă se află în cea de-a șasea lună de sarcină.

citește și...