Pepe și noua iubită, relație din ce în ce mai serioasă! Au apărut împreună la un eveniment

27.06.2021, 14:06
Pepe și noua iubită, relație din ce în ce mai serioasă! Au apărut împreună la un eveniment
Pepe și noua iubită, relație din ce în ce mai serioasă! Au apărut împreună la un eveniment

Pepe face pași importanți în relația cu noua iubită, Yasmine Ody! Cei doi au fost împreună la un eveniment, iar lucrurile între ei par să meargă foarte bine. 

Pepe este mai fericit ca niciodată după divorțul de Raluca Pastramă. De câteva săptămâni bune, solistul se iubește cu o tânără pe nume Yasmine.

Pepe și noua iubită nu se mai ascund

Recent, amorezii au fost prezenți la botezul copilului unui apropiat de-al artistului. De la eveniment nu au lipsit nici fetele cântărețului cu Raluca. Drept urmare, Yasmine le-a cunoscut pe micuțe și s-a simțit bine în preajma lor.

„Nu vreau sa dau momentan nicio declarație pentru că suntem foarte la început. Dacă vorbesc acum, m-aș grăbi. Nu e niciun secret și nu ascund că aș fi cu Yasmine, mai ales că am pus acele filmulețe cu noi pe Stories Instagram. Dacă aș spune vorbi acum că am o relație, și peste două luni nu vom mai fi împreună… Înțelegeți de ce nu vreau să vorbesc”, a spus Pepe, potrivit click.ro.

Pepe regretă despărțirea de Raluca Pastramă

Au trecut mai bine de patru luni de la divorțul dintre Pepe și Raluca Pastramă, însă solistul regretă amarnic această despărțire.

‘Raluca a pus punct. Cumva, viața mea de acum este suma tuturor întâmplărilor din viața mea. Am înțeles ceva din fiecare etapă a vieții mele. Nu mi-aș fi dorit să divorțez.

Acum, de Raluca, nu de Oana. Vorbim de copii, de familie. În momentul ăla nu înțelegeam de ce se întâmplă. Dacă aș fi făcut altfel, aș fi avut de tras foarte mult. Mulți m-au acuzat în trecut că de ce am fost atât de calm. Am tras aer în piept și am zis că de acum sunt singur’, a declarat Pepe, la Xtra Night Show.

citește și...