Pepe divorțează de Raluca Pastramă! Primele imagini cu superba brunetă după despărțirea de cântăreț | FOTO

03.11.2020, 00:08
Pepe divorțează de Raluca Pastramă! Primele imagini cu superba brunetă după despărțirea de cântăreț | FOTO
Pepe divorțează de Raluca Pastramă! Primele imagini cu superba brunetă după despărțirea de cântăreț | FOTO. Ce fericiți erau cei doi în trecut

Pepe divorțează de Raluca Pastramă! Superba brunetă l-a părăsit pe cântăreț, așa cum reiese din monologul prin care acesta a anunțat separarea lor. Primele imagini cu deja, de acum, fosta soție a solistului, de după separare o arată pe aceasta ca pe o femeie liberă.

Fotografiile în speță au fost realizate acum 3 săptămâni chiar de Raluca Pastramă și au fost postate pe contul ei de Instragram. Corelate cu declarațiile făcute de Pepe, care a dezvăluit de când cei doi nu mai locuiesc împreună și au decis să divorțeze, reiese că din acel moment Raluca a decis să își expună frumusețea pe rețelele de socializare, singură, mai ales că de acum bărbații care o apreciau o pot aborda fără restricții legate de mariajul ei.

Pepe divorțează de Raluca Pastramă! Primele imagini cu superba brunetă după despărțirea de cântăreț: „A hotărât să pună punct relației”

Anunțul momentului despre divorțul șoc dintre Pepe și Raluca a fost făcut de cântăreț, printr-un filmuleț postat pe internet.

Vreau să fac și eu un anunț important pentru mine și pentru voi. E trist, dar e adevărat. Eu, alături de Raluca, nu vom mai parcurge același drum, mai precis vom divorța în curând. Este o decizie asumată. Mai exact, nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relației. În momentul de față, nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni. De când a hotărât acest lucru, după multele încercări de împăcare ne înțelegem foarte bine. Am înțeles niște lucruri și eu și ea. Nu mai există tensiuni sau, cel puțin, nu vrem să fie acele tensiuni”, a spus Pepe.

Interesant este că Raluca Pastramă a postat pe Instagram câteva fotografii în care apare singură, pregătită să iasă în oraș, cu un mesaj sugestiv: „Rain, rain, don’t go away” (în traducere „Ploaie, ploaie, nu pleca”), pe 9 octombrie, chiar din zilele când solistul a mărturisit că au pus punct relației și s-au mutat separat! Ulterior, ea a mai făcut publică o imagine de-a sa de la grădinița copiilor.

Pentru mai multe poze cu Raluca Pastramă, printre care și cele de după separarea de Pepe, accesează Galeria Foto!

Ce se întâmplă cu copiii celor doi: „Pentru educația lor, vom face asta”

Pepe divorțează de Raluca Pastramă și a explicat că le-a fost cel mai greu să le spună copiilor că se vor despărți și susține că nu vor exista procese, totul urmând a se încheia la notar. În plus, relația lor va fi una civilizată, în care creșterea micuților va fi primordială.

“Ne-am asumat această separare și vrem să ne creștem frumos copiii. Vrem să avem o comunicare foarte bună pentru educația lor și pentru creșterea lor. Cel mai greu ne-a fost să discutăm cu ei. După ce am trecut acest prag, vă mărturisesc că restul nu mai contează. Sper să respectați decizia noastră, să nu speculați prea mult, să nu existe motive. Noi știm mai bine ce e în familia noastră, cât de frumos a fost și cât de încercată a fost relația noastră. Cât de mult am crezut în ea și cum s-a terminat. Vrem să avem o relație civilizată.

Fiind de comun acord că așa a trebuit să fie, vom merge la notar. Nu există niciun fel de proces, litigii. Din punctul meu de vedere nu există un motiv major, real. Dar, dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Ce putem să facem? Am făcut tot posibilul. Dar dacă nu se poate, nu se poate. Am început, după două,trei săptămâni de când nu mai locuim împreună să primim mesaje de la rude, prieteni. Comunicăm foarte bine, ne vedem zilnic, copiii dorm și la mine și la ea. Nu ne vom certa niciodată, știm exact ce am decis”, a mai afirmat Pepe, care o cunoscuse pe Raluca Pastramă în timpul relației cu Oana Zăvoranu. Destinul…

https://tacataca.prosport.ro/reactia-oanei-zavoranu-dupa-ce-pepe-a-spus-ca-a-cunoscut-o-pe-raluca-pastrama-in-timpul-relatiei-cu-ea-55177/

citește și...