Pepe dă din casă. Ce detalii a scos la iveală despre fetițele sale

30.08.2020, 15:06
Pepe dă din casă. Ce detalii a scos la iveală despre fetițele sale
Pepe dă detalii din casă. Ce detalii a dat despre fetițele sale

Invitat la o emisiune de televiziune, Pepe a vorbit despre familia sa, în mod special despe cele două fetițe ale sale.

Pepe, pe numele său real Nicolae-Ionuț Pascu, este prezent pe scena muzicală din România de foarte mulți ani. În plan personal, Pepe este însurat cu Raluca Pastramă, împreună cu care are două fetițe, Maria și Rosa. Artistul a mai fost căsătorit cu Oana Zăvoranu.

Pepe a fost invitat în platoul emisiunii ”Vorbește lumea”, de la Pro TV. Artistul a vorbit despre familia sa, în special despre cele două fetițe ale sale.

Despre familie, Pepe a spus că în această perioadă s-a jucat foarte mult cu cele două fetițe, le-a făcut toate poftele și le răsfață foarte mult, în ciuda regulilor impuse de soția sa, Raluca.

”Seara la culcare, ele preferă să vină tati să doarmă cu ele. Dimineață se trezesc alături de mami. Și la prima oră, mami e în picioare, trebuie să recunosc… le inventez poveștile, am niște scenarii, sunt regizor. Stau cu ele în pat, una pe o parte, una pe o parte, și le-am obișnuyit fiecare cu partea ei.

Am petrecut mult timp împreună și am făcut tot ceea ce se putea face într-un cămin și ceea ce e normal să se întâmple, până la urmă.

Statul mai mult alături de copii este o perioadă foarte frumoasă, de care ne va fi dor mai târziu”, a spus Pepe.

”Mami e mai autoritară”

Pepe a dezvăluit că partenera sa este mai autoritară  decât el în ceea ce le privește pe fetițele lor.

”De la făcut sport împreună până la citit, învățat, joculețe și la prostioare, că m-am pus la mintea lor, că nu am ce să fac, și mami spune de multe ori că ea are trei copii. Mă are și pe mine…

Mami e mai gălăgioasă decât mine și mai autoritară cu ele pentru că așa a fost de la început. Dar eu sunt genul de tătic care, pentru obține copiii ceea ce vor, le dau o sarcină… Încercăm”, a mai afirmat Pepe.

citește și...