VIDEO / Oana Zăvoranu, o nouă reacție despre separarea lui Pepe de Raluca Pastramă. ”Această dramă cu iz de regie fâsâită”

04.11.2020, 10:12
VIDEO / Oana Zăvoranu, o nouă reacție despre separarea lui Pepe de Raluca Pastramă. ”Această dramă cu iz de regie fâsâită”
VIDEO / Oana Zăvoranu, o nouă reacție despre separarea lui Pepe de Raluca Pastramă. ”Această dramă cu iz de regie fâsâită”

Oana Zăvoranu a avut o nouă reacție vizavi de divorțul dintre fostul ei soț, Pepe, și Raluca Pastramă.

Pepe a format o familie alături de Raluca Pastramă, împreună cu care are două fetițe, Maria și Rosa. Luni seară, Pepe a făcut un anunț-șoc, dezvăluind că divorțează de Raluca Pastramă. Pepe a mai fost căsătorit cu Oana Zăvoranu, cea care ieri a făcut primele declarații legate de divorțul acestuia de Raluca Pastramă. Vedeta a luat în râs mariajul eșuat al lui Pepe. Acum, vedeta a fost din nou ironică la adresa separării dintre pepe și Raluca Pastramă.

 

View this post on Instagram

 

Rasul ne face bine, asa ca ascultati ca sa va destindeti ??? Si nu mai puneti ‘botu’ la vrajeli…e fomita mare, vine Craciunul si poate mai iese de vreun concert ceva…vremuri grele Mon Cher…da’ lasa ca de Craciun la ‘insistentele’ fanilor ???….’miraculos’ or sa se ‘împece ’???…chill…???…astea de etnie nu divorteaza, nu exista aceasta notiune in mintea lor…iar ‘sotu’ trebuia sa invete sa ‘joace’ mai bine ca doar a stat cu o actrita in casa atatia ani…stai jos, nota 4 ??? Have Fun and Enjoy Love, Oana ♥️ P.S….. mie sincer mi se rupe si mi se-ndoaie de acesta ‘drama’ cu iz de regie fâsâita…

A post shared by OANA ZAVORANU OFFICIAL (@oana.zavoranu) on

„V-am răspuns, ca să nu mă mai întrebați! Râsul ne face bine, așa că ascultați, ca să vă destindeți. Și nu mai puneți botu’ la vrăjeli… e fomiță mare, vine Crăciunul și poate mai iese de vreun concert, ceva… Vremuri grele, Mon Cher. Da’ lasă, că de Crăciun, la insistențele fanilor… miraculos or să se împace. Chill… astea de etnie nu divorțează, nu există această noțiune în mintea lor. Iar soțu’ trebuia să învețe să joace mai bine, că doar a stat cu o actriță în casă atâția ani. Stai jos, nota 4! Have fun and enjoy. Love, Oana. P.S.: Mie, sincer, mi se rupe și mi se-ndoaie de acestă dramă cu iz de regie fâsâită”, a scris Oana Zăvoranu pe o rețea de socializare.

Cum a început povestea de dragoste dintre Pepe și Raluca Pastramă

Raluca Pastramă a făcut, de curând, dezvăluiri despre relația sa cu Pepe și a explicat cum a început povestea de dragoste dintre ei.

”Am plecat la ultima piesă cântată că m-am gândit că era mai interesant dacă m-ai căuta tu pe mine… Mi-a plăcut întotdeauna să fiu specială, nu să fiu la comun… Și am plecat…”, a spus ea.

”Am hotărât să ne vedem pe Decebal la o cafea, i-am zis să se ducă înainte cu jumătate de oră ca să nu fim văzuți împreună. Nu mă simțeam emoționată, nefiind niciodată fana lui, mă gândeam că mă văd cu o persoană drăguță. Nu am fost fană niciodată, eu ascultam Andre, nu Pepe”, a mărturisit Raluca.

Cum l-a impresionat Raluca Pastramă pe Pepe

Pepe a mărturisit că Raluca Pastramă l-a impresionat în timpul unei vacanțe pe care au petrecut-o în Spania. Acolo, cei doi au ”dormit ca frații”.

Artistul spunea că atunci și-a dat seama că Raluca Pastramă nu era ca celelalte femei pe care el le întâlnise.

”Mi-am dat seama că vreau să formez un cuplu cu ea atunci când am cunoscut-o mai bine în Spania și când am dormit ca frații și ne-am întors ca frații. Am constatat că e altfel decât restul. (…). Frumusețea relației noastre este că eu am simțit de la început că nu își dorește să iasă în față, nu își dorește să apară…”, spunea Pepe despre Raluca Pastramă.

citește și...