Fosta soție a lui Pepe, Raluca Pastramă, este însărcinată. „Sunt gravidă. Suntem foarte fericiți”

03.03.2022, 18:03

 Bombă în showbiz. Raluca Pastramă este însărcinată cu iubitul ei, de origine arabă. Fosta soție a lui Pepe a confirmat recent că așteaptă un copil cu iubitul ei, Ibrahim. „Sunt gravidă. Suntem foarte fericiți. Ibrahim mi-a dovedit că mă iubește”, a spus bruneta. În urmă cu două zile, Pepe a dezvăluit că așteaptă un copil alături de actuală iubită, Yasmine Ody.

După divorț, Raluca și-a găsit liniștea în brațele unui bărbat în vârstă de 27 de ani, de origine arabă. Chiar dacă și-a ținut relația departe de ochii curioșilor, de curând a făcut un anunț surprinzător.

Internauții și-au pus semne de întrebare după ce au apărut mai multe fotografii cu bruneta pe rețelele de socializare, în care se vedea burtica de gravidă. La scurt timp după ce au apărut aceste imagini, Raluca a confirmat că este însărcinată. Vedeta este însărcinată în șase luni, iar în curând urmează să aducă pe lume un bebeluş, potrivit Cancan.ro.

„Sunt gravidă. Suntem foarte fericiți. Ibrahim mi-a dovedit că mă iubește”

Recent, fosta soție a lui Pepe a confirmat că așteaptă cel de-al treilea copil. Bruneta a mărturisit că a ascuns că este însărcinată, pentru că nu îi place să apară în spațiul public.

„Sunt gravidă. Suntem foarte fericiți. Ibrahim mi-a dovedit că mă iubește, iar acest copil este rodul dragostei noastre. Nu am vrut să vorbesc până acum despre acest lucru pentru că nu-mi place să fiu subiect de presă”, a declarat Raluca Pastramă, conform Cancan.eo.

Mai mult,  fosta parteneră de viață a cântărețului a spus că urmează să aducă pe lume tot o fetiță.

Pepe a anunţat că iubita lui e gravidă

În urmă cu două zile, Pepe a dezvăluit că va deveni tată pentru a treia oară. Solistul și iubita lui, Yasmine Ody, urmează să fie părinți.

”Vreau să vă mărturisesc și vouă un secret care ține de mine și de viața mea personală, sunt atât de fericit și trebuie să împart cu oamenii care mă iubesc atât de tare (…) Voi fi tătic și voi avea un băiețel”, a spus el pe scenă.

În urma mariajului eșuat cu Raluca Pastramă, Pepe are două fetițe, pe Maria, în vârstă de 8 ani, dar și pe Rosa, în vârstă de 5 ani.

citește și...