Pepe va fi tătic pentru a treia oară. Artistul și iubita lui vor avea un băiețel

02.03.2022, 10:00
Pepe va fi tătic pentru a treia oară. Artistul și iubita lui vor avea un băiețel
Pepe va fi tătic pentru a treeia oară. Artistul și iubita lui vor avea un băiețel

Pepe, pe numele său real Nicolae-Ionuț Pascu, este în culmea fericirii. Artistul, în vârstă de 42 de ani, va deveni tată pentru a treia oară, actuala sa iubită, Yasmine Ody, fiind însărcinată. cei doi vor avea un băiețel. Pepe, care a fost căsătorit de două ori, mai are două fetițe din mariajul cu Raluca Pastramă.

Bucurie mare pentru Pepe. Cântărețul urmează să devină tatic pentru a treia oară.

Iubita lui Pepe, Yasmine Ody, este însărcinată. Aceasta va aduce pe lume un băiețel, notează spynews.ro.

Pepe va fi tătic pentru a treia oară. Anunțul făcut de artist

Peste doar două luni Yasmine Ody urmează să-și strângă în brațe băiețelul, primul ei copil. Iubita lui Pepe e însărcinată în 7 luni, însă până acum cei doi au ținut totul ascuns.

Pepe a anunțat și el în cadrul unei concert că urmează să devină din nou tătic: ”Vreau să vă mărturisesc și vouă un secret care ține de mine și de viața mea personală, sunt atât de fericit și trebuie să împart cu oamenii care mă iubesc atât de tare (…) Voi fi tătic și voi avea un băiețel”.

Pepe are două fetițe

Pepe, care a mai fost căsătorit cu Oana Zăvoranu,  a format o familie, în ultimii ani, alături de Raluca Pastramă, împreună cu care are două fetițe, Maria și Rosa. La începutul lunii noiembrie a anului 2020, Pepe a făcut un anunț-șoc, dezvăluind că divorțează de Raluca Pastramă. În luna februarie a anului trecut, Pepe și Raluca Pastramă au divorțat la notar.

Despre cele două fiice ale sale și ale Ralucăi Pastramă a făcut Pepe declarații în cadrul unui interviu pe care l-a acordat în urmă cu cceva timp pentru revista Viva. Întrebat dacă uneori mai pune piciorul în prag când vine vorba despre fetițele sale, Pepe a răspuns: ”Încerc să fac tot posibilul să înţeleagă şi valoarea banului, să înţeleagă şi faptul că le permit anumite lucruri, cu toate că uneori mă gândesc dacă nu cumva sunt prea mici. Sunt conştient că lucrurile s-au schimbat foarte mult. Dacă acum 3 ani de zile nu eram de acord cu telefoanele mobile pentru copii, am fost cumva constrâns şi nevoit ca şi Rosa, la 5 ani, să aibă telefon. Maria a primit la 8 ani”.

citește și...