Pepe și Raluca Pastramă au divorțat la notar! Cei doi s-au despărțit după 8 ani de mariaj

08.02.2021, 19:48
Pepe și Raluca Pastramă au divorțat la notar! Cei doi s-au despărțit după 8 ani de mariaj
Pepe și Raluca Pastramă au divorțat la notar! Cei doi s-au despărțit după 8 ani de mariaj

Luni, 8 februarie, Pepe și Raluca Pastramă au divorțat la notar. Cei doi s-au despărțit după 8 ani de mariaj și au împreună două fetițe, Maria (8 ani) și Rosa Alexandra (5 ani).

Pepe și Raluca Pastramă s-au despărțit la notariat! Artistul a mers la notar alături de nepotul său, iar bruneta a preferat să meargă însoțită de fratele ei, Bombo Pastramă, scrie Spynews.ro.

La ieșirea de la notariat, Raluca Pastramă nu a dorit să facă nicio declarație. În urmă cu câteva zile, solistul mărturisea la Antena Stars că în curând va deveni un bărbat liber. Iată, însă, că cei doi și-au spus ‘adio’ mai devreme decât se aștepta toată lumea.

Pepe și Raluca Pastramă au divorțat

De asemenea, Pepe și Raluca Pastramă au la dispoziție 30 de zile de la data depunerii actelor de divorț pentru a se gândi mai bine dacă renunță sau nu la divorț. Solistul a dezvăluit că s-a despărțit de soția lui fără scandal, iar cele două fetițe vor rămâne la amândoi.

‘S-au limpezit apele. Suntem pe calea cea mai corectă. Noi nu suntem certați, vorbim zilnic, dar ca și cuplu nu ne vom împăca sub nici o formă. Nu facem tămbălău. Noi nu mai dormim în același pat din octombrie’, a declarat Pepe vineri, în emisiunea Xtra Night Show, de la Antena Stars.

Ce spune despre o nouă relație

După ce Pepe a anunțat că s-a despărțit de Raluca, bruneta a fost acuzată de infidelitate, după ce a petrecut un weekend la munte în compania altui bărbat.

În plus, Pepe a susținut că nu va trece o perioadă mare de timp până când unul dintre ei va fi implicat într-o nouă relație amoroasă.

‘Să nu surprindă pe nimeni dacă eu sau ea o să apărem la braț cu cineva cât de curând. E normal. Stăm împreună la aceeași masă o dată sau de două ori pe săptămână, ca doi oameni civilizați și atât.

Din prima clipă când le-am spus fetelor: «știți, că mami și tati o să doarmă separat», ele nu au avut probleme, pentru că aveau exemple de cupluri divorțate și la școală. Mie mi se pare că fetele ascultă mai mult de mine, sunt mai cuminți când stau cu mine’, a mai adăugat Pepe la Antena Stars.

citește și...