Mărturisirile de suflet ale Oanei Roman. ”Ăsta e un mare regret pe care îl am, probabil cel mai mare”

14.12.2022, 12:06
Mărturisirile de suflet ale Oanei Roman. ”Ăsta e un mare regret pe care îl am, probabil cel mai mare”
Mărturisirile de suflet ale Oanei Roman

Oana Roman, în vârstă de 46 de ani, a făcut mărturisiri de suflet la emisiunea moderată de Cătălin Măruță la Pro TV. Aceasta a vorbit despre reușitele din viața sa, dar și despre cel mai mare regret. ”Ăsta e un mare regret pe care îl am, probabil cel mai mare. Ce a fost în urmă nu mai poți să schimbi”, a spus vedeta.

Oana Roman a format o familie cu Marius Elisei. Din mariajul celor doi a rezultat o fetiță, Maria Isabela. La sfârșitul anului 2020, Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit. Cei doi au divorțat oficial la notar în data de 15 februarie 2021. Ulterior, însă, cei doi s-au afișat din ce în ce mai des împreună și și-au reluat relația. Recent, Oana Roman a afirmat au apărut din nou problemele în relația dintre ea și Marius Elisei. Acum, cei doi se înțeleg din  nou bine.

Oana Roman este fiica Mioarei și a lui petre Roman, fost premier al României. Petre Roman a fost căsătorit timp de mulți ani cu Mioara RomanMioara Roman mai are o fată, Catinca, dintr-un mariaj anterior. Silvia Chifiriuc este actuala soție a fostului premier al României, Petre Roman. Din mariajul lor a rezultat un copil, un băiețel, Petrus. Cei doi și-au unit destinele în anul 2009.

Mărturisirile de suflet ale Oanei Roman. ”Mi-e foarte dor de el și știu că și lui îi e dor de mine”

Prezentă în platoul emisiunii ”La Măruță”, Oana Roman și-a deschis sufletul și a vobit despree reușitele din viața sa, da și despre cel mai mare regret.

“Vorbim, din păcate ne vedem mult prea rar și mult mult mai rar decât îmi doresc eu. El pleacă foarte mult, eu sunt foarte agitate… astea nu sunt niște scuze. Ăsta e un mare regret pe care îl am, probabil cel mai mare. Ce a fost în urmă nu mai poți să schimbi… Dar dacă există un regret este că nu reușesc să mă văd destul de des cu tata. (…) Mi-e foarte dor de el și știu că și lui îi e dor de mine”, a spus Oana Roman despre care este cel mai mare regret al său.


În ceea ce privește reușitele din viața sa, vedeta a declarat: “Iza e o reușită mare în viața mea. Mare de tot! Am făcut-o la o vârstă la care nici nu credeam că o să mai fac copil (…) Iza a fost și este o foarte mare reușită din punctul ăsta de vedere pentru că este și un copil foarte reușit și sunt recunoscătoare. Și evident reușita cu care eu mă mândresc este că am reușit să în timp să scap de așa între ghilimele, dacă vrei, de povara numelui. În sensul în care am reușit după mulți ani și multă muncă să devin cineva eu însămi. Adică să nu mai fiu doar fata lui Petre Roman. Și asta e o reușită mare de tot!”.

citește și...