Mara Bănică a dat cărțile pe față despre Bianca Drăgușanu. ”Nu neapărat că nu aș ierta-o, ci nu aș mai crede-o”

22.07.2022, 13:56
Mara Bănică a dat cărțile pe față despre Bianca Drăgușanu. ”Nu neapărat că nu aș ierta-o, ci nu aș mai crede-o”
Mara Bănică a dcat cărțile pe față despre Bianca Drăgușanu

Jurnalista Mara Bănică a fost prezentă la emisiunea moderată de Cătălin Măruță la postul de televiziune Pro TV, unde a participat la rubrica sosurilor iuți. Printre altele, aceasta a dezvăluit și motivul pentru care s-a supărat pe Bianca Drăgușanu. ”Nu neapărat că nu aș ierta-o, ci nu aș mai crede-o”, a spus Mara Bănică.

Mara Bănică este o cunoscută jurnalistă. Mara Bănică a devenit mămică pentru a doua oară în data de 1 februarie 2022. Aceasta a adus pe lume o fetiță pentru care a ales numele Donca. Jurnalista mai are un băiat, Dima, dintr-o relație anterioară. Invitată la emisiunea ”La Mărruță”, de la Pro TV, Mara Bănică a dezvăluit motivul pentru care s-a supărat pe Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu prezentatorul de televiziune Victor Slav, împreună cu care are o fetiță, Sofia Natalia. Cel de-al doilea mariaj al vedetei a fost cu afaceristul Alex Bodi. În prezent, Bianca Drăgușanu are o relație cu Gabi Bădălău, fostul partener de viață al cântăreței Claudia Pătrășcanu. În urmă cu ani, Bianca Drăgușanu a trăit o poveste de dragoste cu Cătălin Botezatu, cel care a făcut-o cunoscută.

Mara Bănică a dat cărțile pe față despre Bianca Drăgușanu. ”N-am vorbit cu ea de mult timp”

„Cine m-a dezamăgit cel mai mult din showbiz și nu aș putea să o iert? Bianca Drăgușanu. Nu neapărat că nu aș ierta-o, ci nu aș mai crede-o… Noi am fost foarte apropiate. O ajutam în multe situații…Și după asta, suceala asta a ei, m-a dezamăgit. Eu sunt o romantică, cred în iubire. N-am vorbit cu ea de mult timp. Cum, mă, să te duci cu Cristea la…nu știi? Mie asta nu-mi iese din cap. În WC când se filma plângând”, a spus Mara Bănică.


La aceeași emisiune, jurnalista a fost întrebată cu ce bărbat din showbiz s-ar căsători, dacă ar fi obligată: „Ion Țiriac. Pentru că e bogat. Stai puțin, de la o vârstă anume, femeia se deșteaptă. Aici scrie dacă sunt obligată, vreau să văd și eu care sunt beneficiile acestei relații. Pentru 6 luni e o problemă? Mă gândesc eu…”.

„Spune numele a trei prieteni, pe care să-i cunoaștem și noi, care trag mai des la măsea”, a fost o altă întrebare la care Mara Bănică a răspuns: ”Mihai Mitoșeru, Serghei Mizil și Pepe… Acum ce, nu are voie omul să mai facă un șpriț?”.

citește și...