Cum a fost cerută în căsătorie Mara Bănică. Jurnalista a dat toate detaliile

24.06.2020, 13:50
Cum a fost cerută în căsătorie Mara Bănică. Jurnalista a dat toate detaliile
Cum a fost cerută în căsătorie Mara Bănică. Jurnalista a dat toate detaliile

Jurnalista Mara Bănică a dezvăluit cum a fost cerută în căsătorie de actualul ei iubit.

Mara Bănică a fost cerută în căsătorie și a primit de la iubitul ei un superb inel de logodnă, pe care jurnalista l-a arătat pe contul său de pe o rețea de socializare.

La postul de televiziune Antena Stars, Mara Bănică a povestit cum a fost momentul în care a fost cerută în căsătorie de bărbatul cu care formează un cuplu de un an și ceva și pe care preferă să-l țină departe de ochii curioșilor.

”Nu mă așteptam, a fost o surpriză. Eu am probat acest inel anul trecut în Africa de Sud. Cred că de acolo este luat și acum mi l-a dat. A zis: ”Uite, să ai și tu ceva pe mână, să se vadă că ești a mea”. Nu s-a pus în genunchi. L-a scos din buzunar. Nu mi-a venit să plâng. Am dormit bine”, a declarat Mara Bănică, potrivit spynews.ro.


Inelul primit de Mara Bănică este o bijuterie specială, după cum a explicat aceasta.

”Modelul ăsta de inel a fost inelul de logodnă al Prințesei Diana și a devenit extrem de căutat”, a adăugat jurnalista.

Fiul ei a știut ce i se pregătea

Jurnalista a mărturisit că fiul ei a știut despre panurile viitorului ei soț, însă nu a spus absolut nimic despe acest lucru, având grijă ca totul să rămână o surpriză pentru mama lui.

”Copilul știa și nu mi-a zis absolut nimic. Îl văzuse cu vreo două trei zile înainte”, a povestit Mara Bănică.

A avut un accident teribil și a fost la un pas de moarte

Jurnalista a fost la un pas de moarte în urma unui accident grav din urmă cu mulți ani.

”Am fost în comă trei zile, a fost o cumpănă mare din viața mea. Tocmai mă întorsesem din Irak, ironic, un paradox. Era să mor la 50 de metri de casă. Veneam de la o petrecere.

Nu-mi amintesc mai nimic din spital, aveam ficatul rupt, coastele rupte, picioarele, îmi făcuseră o extensie la șoldul drept. Norocul a fost că am luat stâlpul pe mijloc, că altfel cel din dreapta ar fi pierit.

N-a venit salvarea timp de 13 minute, doar două dube de poliție, un taximetrist și un băiat vecin cu mine. Eu eram lipită de parbriz, toată lumea credea că sunt moartă”,  explica Mara Bănică la o emisiunea TV.

citește și...