Mara Bănică a devenit mămică. ”Astăzi ne-am mărit familia”

01.02.2022, 13:25
Mara Bănică a devenit mămică. ”Astăzi ne-am mărit familia”

Jurnalista Mara Bănică este în culmea fericirii. Acesta a devenit mămică pentru a doua oară în această dimineață. Jurnalista a adus pe lume o fetiță. ”Astăzi ne-am mărit familia”, a anunțat Mara Bănică pe contul său de pe o rețea de socializare, acolo unde a dat publicității și o fotografie de pe patul de spital.

Mara Bănică a devenit mămică pentru a doua oară în data de 1 februarie 2022. Aceasta a adus pe lume o fetiță. Jurnalista mai are un băiat, Dima, dintr-o relație anterioară.

Anunțul a fost făcut de Mara Bănică pe contul său de Instagram.

Mara Bănică a devenit mămică. ”Am nascut dimineata la 7.24 o fetita perfect sanatoasa”

Jurnalista a născut dimineață și a explicat că ea și fetița ei se simt foarte bine.

”Astazi ne am marit familia!❤️❤️❤️ Am nascut dimineata la 7.24 o fetita perfect sanatoasa! Suntem bine amandoua, ne acomodam cu viata exterioara! Tot astazi este si ziua de nastere a mamei mele, asa ca un cadou mai frumos nu cred ca s ar fi potrivit! Multumesc anticipat tuturor pentru urari si sa va fie bine!??❤️”, a scris mara Bănicvă pe Instagram.

Mara Bănică a avut probleme în ultimele luni de sarcină

Mara Bănică povestea, cu câteva luni înainte de a naște că a avut probleme în sarcină. „Plâng trei-patru ore pe zi. Eu nu am voie să iau pastile deloc. Așa am ajuns la psiholog, fac terapie on-line! Eu eram psihic ca un tanc! Nu mă așteptam să pățesc asta, să fac depresie. Bărbată-miu e plecat din țară, iar faptul că stau închisă în casă mă omoară psihic. Astea două luni care au mai rămas trec cel mai greu”, a declarat Mara Bănică pentru click.ro.

”Duminică e ziua mea. Eu, în anii trecuți, dădeam petreceri cu o mie de persoane! Acum stau închisă în casă, nu mă mai deplasez decât până la magazin. Sunt vaccinată, dar îmi este frica să ies. Sunt gravidă și nu vreau să mă îmbolnăvesc. Am avut și Covid anul trecut. Nu vreau însă să risc nimic, nu mai am putere. Am 80 de kilograme și cred că o să mai iau 10 kilograme! Sunt cât un tanc!”, a adăugat jurnalista.

citește și...