FOTO & VIDEO / Elwira și Mihai Petre, câștigătorii ”Asia Express” sezonul 4, în lacrimi la Zidul Plângerii. Dramele care le-au marcat viața

29.11.2021, 13:16
FOTO & VIDEO / Elwira și Mihai Petre, câștigătorii ”Asia Express” sezonul 4, în lacrimi la Zidul Plângerii. Dramele care le-au marcat viața
FOTO & VIDEO / Elwira și Mihai Petre, căștigătorii ”Asia Express” sezonul 4, în lacrimi la Zidul Plângerii. Dramele care le-au marcat viața

În ultima cursă de la ”Asia Express”, sezonul 4, echipele formate din Emi și Cuza și Elwira și Mihai petre au ajuns la Zidul Plângerii din Israel. Elwira și Mihai Petre au fost protagonișțtii unor momente extrem de emoționante, dar și dureroase. Cei doi și-au amintit de dcramele prin care au tyrecut și au făcut dezvăluiri neștiute din viața lor.

 

În ultima ediție a show-ului ”Asia Express”, din data de 28 noiembrie 2021, cele două echipe rămase în cursa pentru marele premiu au ajuns la Zidul Plângerii din Israel. Acestea au trebuit să scrie numele a patru persoane pe care le iubesc cel mai mult pe lume și care au avut parte de o tragedie în viață. Mihai Petre a scris numele mamei și surorii lui pentru că în urmă cu ceva timp, dansatorul l-a pierdut pe tatăl lui, stâlpul familiei lor.

De asemenea, Mhai petre și Elwira au povestit și despre o altă dramă din familia lor, când soția lui Mihai Petre a fost diagnosticată cu o tumără la coloană.

Elwira și Mihai Petre, câștigătorii ”Asia Express” sezonul 4, în lacrimi la Zidul Plângerii. ”A fost un moment în viața noastră când s-a schimbat complet”

”Mi-au venit foarte repede în minte momentele astea, pentru că am avut momente dure, care ne-au schimbat viața pe de-a întregul”, a spus Mihai Petre, cu ochii în lacrimi.

”Mama lui Mihai, care a pierdut pe tatăl lui Mihai mult prea devreme”, a adăugat Elwira.

”Am scris către mama și sora mea, care împreună cu mine au trecut printr-un moent foarte greu, când l-am pierdut timpuriu pe tatăl meu. L-am pierdut pe tatăl meu foarte devreme și… aș vrea put și simplu să le mulțumesc…”, a completat Mihai Petre.

”Toată familia noastră a suferit când tatăl lui Mihai a murtit și era prima dată când eu l-am văzut pe Mihai plângând”, a mărturisit Elwira.

”A fost un moment în viața noastră când s-a schimbat complet. Tata era un om foarte puternic și era baza familiei noastre”, a explicat coregraful.

Ulterior, Mihai petre a făcut dezvăluiri despre perioada grea prin care a trecut partenera sa de viață: ”Mulțumesc că ai rămas puternică și sănătoasă. Că ne-ai speriat tare rău”.

”Și eu îți multumesc că ai fost lângă mine și că m-ai ținut de mână”, i-a spus Elwira soțului ei.

”Un alt moment dificil în care am crezut că Elwira are o problemă de sănătate iremediabilă. Cineva ne-a anunțat că Elwira e foarte bolnavă”, a detaliat Mihai Petre.

”Am o tumoră pe coloană, asta ni s-a spus. Și Mihai a fost cel mai apropiat, cel mai bun om atunci cu mine. Numai la el mă gândeam în momentul ăsta. El era de fapt cel care m-a ajutat cumva să trec peste și să ne și schimbăm total, dar total gândirea despre viață”, a încheiat Elwira Petre.

Elwira și Mihai Petre au câștigat ”Asia Express” sezonul 4

Finala celui de-al patrulea sezon ”Asia Express” a avut loc duminică, 28 noiembrie 2021. În finală au luptat echipele formate din Elwira și Mihai Petre și Emi și Cuza. După o cursă extrem de dură, finala ”Asia Express – Drumul Împăraților” a fost câștigată din echipa formată din Elwira și Mihai Petre. Aceștia au intrat în posesia marelui premiu, în valoare de 30.000 de euro.

Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Mihai și Elwira Petre, Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital, au fost cele 9 perechi dornice de aventură și adrenalină în cel de-al patrulea sezon al reality show-ului ”Asia Express”. Alexandra Ungureanu și mama sa, Anca, au fost prima echipă eliminată de la ”Asia Express”. Cea de-a doua echipă care a părăsit competiția a fost cea formată din Connect-R și Shift.  A treia echipă eliminată a fost cea formată din Lorelei Bratu și Zarug. Cea de-a patra echipă care a părăsit competiția a fost cea formată din Patrizia Paglieri și fiul său, Francesco. A cincea echipă care a fost eliminată de la ”Asia Express” a fost cea formată din actrița Adriana Trandafir și fiica sa, Maria Speranța. Cea de-a șasea echipă care a părăsit competiția de la Antena 1 a fost cea formată din Eliza și Cosmin Natanticu. A șaptea echipă care a fost eliminată de la ”Asia Express – Drumul Împăraților” a fost cea formată din Lidia Buble și sora sa, Estera.

Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor au câștigat cel de-al treilea sezon al emisiunii ”Asia Express”. Cei doi au învins în finală echipa formată din Speak și iubita lui, Ștefania, și au intrat în posesia marelui premiu în valoare de 30.000 de euro. Anterioarele două sezoane ale show-ului au fost câștigate de Raluka și Ana Baniciciu și Oase și CRBL.

citește și...