FOTO / Elwira și Mihai Petre, dezvăluiri despre ”Asia Express”. Cine a primit primul propunerea și când

10.12.2021, 12:09
FOTO / Elwira și Mihai Petre, dezvăluiri despre ”Asia Express”. Cine a primit primul propunerea și când
FOTO / Elwira și Mihai Petre, dezvăluiri despre ”Asia Express”. Cine a primit primul propunereea și când

Mihai Petre, în vârstă de 42 de ani, și soția sa, Elwira Petre, în vârstă de 39 de ani, au acordat un interviu pentru Paginademedia.ro, în care auu vorbit despre experiența de la ”Asia Express”, sezonul patru, emisiune ai cărei câștigători au fost. Cei doi au deezvăluit, printre altele, când au primit pentru prima oară propunerea de a participa la show-ul respectiv.

În interviul pe care l-au acordat pentru Paginademedia.ro, Mihai și Elwira Petre au dezvăluit când și cine a primit pentru prima oară propunerea de a participa la ”Asia Express”.

“Dacă ne referim la prima propunere pe care a primit-o unul dintre noi să participe la Asia Express, să ştii că a fost Elwira cea care a primit propunerea pentru primul sezon”, a spus Mihai petre. Soția sa a explicat care a fost motivul pentru care nu a participat la acea vreme: “Din păcate nu am putut să o accept pentru că am rămas însărcinată la vremea respectivă”.

Mihai Petre a explicat și când a primit el propunerea de a fi concurent la ”Asia Exprtess”: “Eram chiar imediat după Românii au talent. Eram uşor confuz şi nu ştiam unde mă voi îndrepta. Până la urmă a fost o decizie foarte bună, bazată şi pe emoţie, nu doar pe raţiune”.

Elwira și Mihai Petre, dezvăluiri despre ”Asia Express”. ”Copilul nostru nu a ştiut că am câştigat”

Elwira și Mihai Petre au mai declarat, pentru sursa mai sus-menționată, că fiica lor cea mare nu a știut că ei au câștigat ”Asia Express”, sezonul 4: “Copilul nostru nu a ştiut că am câştigat. A văzut totul la televizor. Nu a ştiut nici măcar câte amulete am câştigat. Ea intuia că am ajuns departe, pentru că am stat două luni. Aveam amuletele ascunse undeva şi le scoteam pe rând”.

“Dacă această emisiune ar fi jucată, ar trebui să îmi daţi un Oscar. Eu am şi jucat în telenovele şi nu mi-a ieşit aşa”, a mai spus Mihai Petre.

Elwira și Mihai Petre au câștigat ”Asia Express” sezonul 4

Finala celui de-al patrulea sezon ”Asia Express” a avut loc în data de 28 noiembrie 2021. În finală au luptat echipele formate din Elwira și Mihai Petre și Emi și Cuza. După o cursă extrem de dură, finala ”Asia Express – Drumul Împăraților” a fost câștigată din echipa formată din Elwira și Mihai Petre. Aceștia au intrat în posesia marelui premiu, în valoare de 30.000 de euro.

Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Mihai și Elwira Petre, Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital, au fost cele 9 perechi dornice de aventură și adrenalină în cel de-al patrulea sezon al reality show-ului ”Asia Express”. Alexandra Ungureanu și mama sa, Anca, au fost prima echipă eliminată de la ”Asia Express”. Cea de-a doua echipă care a părăsit competiția a fost cea formată din Connect-R și Shift.  A treia echipă eliminată a fost cea formată din Lorelei Bratu și Zarug. Cea de-a patra echipă care a părăsit competiția a fost cea formată din Patrizia Paglieri și fiul său, Francesco. A cincea echipă care a fost eliminată de la ”Asia Express” a fost cea formată din actrița Adriana Trandafir și fiica sa, Maria Speranța. Cea de-a șasea echipă care a părăsit competiția de la Antena 1 a fost cea formată din Eliza și Cosmin Natanticu. A șaptea echipă care a fost eliminată de la ”Asia Express – Drumul Împăraților” a fost cea formată din Lidia Buble și sora sa, Estera.

Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor au câștigat cel de-al treilea sezon al emisiunii ”Asia Express”. Cei doi au învins în finală echipa formată din Speak și iubita lui, Ștefania, și au intrat în posesia marelui premiu în valoare de 30.000 de euro. Anterioarele două sezoane ale show-ului au fost câștigate de Raluka și Ana Baniciciu și Oase și CRBL.

citește și...