Ce a spus Dan Capatos despre Gina Pistol, Nicoleta Luciu și Cosmina Păsărin. ”Sper că nu le deranjează, Doamne ferește!”

21.01.2022, 12:48
Ce a spus Dan Capatos despre Gina Pistol, Nicoleta Luciu și Cosmina Păsărin. ”Sper că nu le deranjează, Doamne ferește!”
Ce a spus Dan Capatos despre Gina Pistol, Nicoleta Luciu și Cosmina Păsărin. ”Sper că nu le deranjează, doamne ferește!”

Prezentatorul de televiziune Dan Capatos a făcut dezvăluiri în cadrul unui podcast. Acesta a vorbit despre câteva dintre vedetele din România care au realizat pictoriale incendiare pentru celebra publicație ”Playboy”. Acesta a afirmat, în cadrul unui podcast, că Gina Pistol, Nicoleta Luciu și Cosmina Păsărin au cunoscut faima după ce au apărut în revista pentru adulți,

Dan Capatos a lucrat, în urmă cu mulți ani, pentru revista ”Playboy. Invitat la podcastul „Aproximativ discuții cu Gojira”, prezentatorul de la Antena Stars a vorbit despre câteva vedete care au pozat în binecunoscuta revistă pentru adulți.

Acesta a afrmat că Gina Pistol, Nicoleta Luciu și Cosmina Păsărin au cunoscut celebritatea după ce au pozat pentru publicația respectivă.

Ce a spus Dan Capatos despre Gina Pistol, Nicoleta Luciu și Cosmina Păsărin. ”Ele la modul cel mai real datorează notorietatea Playboy-ului”

„Mi-au rămas multe pictoriale în cap. Toate la care am lucrat eu, toată perioada aia de 4 ani. Îmi amintesc pictorialele și nu-mi mai amintesc numele gagicilor. Cosmina Păsărin a avut cinci pictoriale. Unul cu Cosmina Păsărin și Nicoleta Luciu era inspirat dintr-o ediție franceză sau olandeză, habar n-am, fabulos, pe genul lesbi. Erau două vedete. Mai rar să faci pictorial cu două vedete”, a spus Dan Capatos, potrivit libertatea.ro.

”Cosmina, Nicoleta Luciu și Gina Pistol sunt produsele Playboy 100%, așa cum era conceptul în America, The Girls Next Door, să iei o fată necunoscută și să o transformi în vedetă. Sper că nu le deranjează, Doamne ferește! Ginuța nu cred că se supără, că e super asumată. Sunt la casa lor, dar na… Ele la modul cel mai real datorează notorietatea Playboy-ului. Că apoi au adăugat și au făcut lucruri cu cap, mult mai deștepte decât altele care s-au ratat. Eu le ziceam și asistentelor mele că eu le dau o cisternă de notorietate pentru care alții ar da bani grei, aveți grijă ce faceți cu ea”, a adăugat acesta.

Cine sunt Gina Pistol, Nicoleta Luciu și Cosmina Păsărin

Gina Pistol este care a prezentat două dintre cele mai de succes emisiuni de la Antena 1 – ”Asia Express” și ”Chefi la cuțite”. Cel de-al patrulea sezon”Asia Express” a pornit însă pe Drumul Împăraților cu un nou prezentator. Irina Fodor a fost cea care a preluat coordonarea celor 9 perechi de vedete care au fost plecate în aventura vieții lor la ”Asia Express”. Până acum, emisiunea a fost prezentată de Gina Pistol. Irina Fodor este și cea care a înlocuit-o pe Gina Pistol la emisiunea ”Chefi la cuțite”, în cel mai recent sezon, după ce blonda a rămas însărcinată. În ceea ce privește viața personală, Gina Pistol a devenit mămică pentru prima oară în luna martie a anului trecut. Iubitul ei, Smiley, a fost cel care a dat vestea venirii pe lume a fetiței lor, care a primit numele Josephine Ana. Gina Pistol și Smiley și-au botezat fetița în data de 20 iunie 2021.  Gina Pistol și Smiley formează unul dntre cele ma frumoase cupluri din showbiz-ul românesc.

De ani de zile, Nicoleta Luciu s-a retras la Miercurea Ciuc, acolo unde locuiește împreună cu soțul ei, Zsolt Csergo, și cei patru copii ai lor. Dacă cu ani în urmă era o prezență constantă pe micile ecrane, astăzi Nicoleta Luciu nu mai apre decât extrem de rar la TV. Dinu Maxer a trăit o poveste de dragoste cu Nicoleta Luciu. Cei doi au avut o relație de opt ani. S-au despărțit în anul 2005, când nimeni nu se aștepta.

Cosmina Păsărin a devenit cunoscută datorită participării sale la emisiunea ”Vara Ispitelor”, difuzată de Pro TV, iar ulterior a apărut la numeroase show-uri TV. În plan personal, Cosmin Păsărin a avut o relație de lungă durată cu George Vintilă, însă povestea lor de dragoste s-a încheiat în urmă cu mulți ani.

 

citește și...