Noul sezon ”Asia Express” va duce vedetele pe Drumul Împăraților

17.05.2021, 14:34
Noul sezon ”Asia Express” va duce vedetele pe Drumul Împăraților
Noul sezon ”Asia Express” va duce vedetele pe Drumul Împăraților

După o îndelungă așteptare, ”Asia Express” pregătește un nou sezon. De data aceasta vedetele vor porni pe Drumul Împăraților, rută ce va începe în Turcia, va continua cu Georgia și Azerbaidjan, urmând ca destinațiile următoare să fie dezvăluite ulterior.

Concurenții care pornesc pe Drumul Împăraților vor avea de respectat aceleași reguli ca și până acum: au la dispoziție un dolar pe zi, trebuie să își găsească singuri mâncare, cazare și transport, să treacă peste barierele culturale, peste cele lingvistice, să iasă din zona de confort și să își depășească limitele fizice și psihice pentru a ajunge la amuleta supremă de 30.000 de Euro, marele premiu de la finalul cursei.

Provocările vor fi cu atât mai mari cu cât întreaga lume a trecut în ultimul an prin situații extraordinare. Aventura și adrenalina își fac însă din nou apariția și, cu bagajele făcute, corturile și sacii de dormit la purtător, cele 9 perechi sunt gata să audă celebrul îndemn: “Cursa începe acum!”. România este prima țară care va porni în aventura ”Asia Express” pe această rută, așa că drumul și misiunile pe care urmează să le facă le sunt total străine concurenților de anul acesta. Filmările pentru cel de-al patrulea sezon Asia Express – Drumul Împăraților vor începe luna aceasta.

Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor, ultimii câștigători de la ”Asia Express”

Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor au câștigat cel de-al treilea sezon al emisiunii ”Asia Express”. Cei doi au învins în finală echipa formată din Speak și iubita lui, Ștefania, și au intrat în posesia marelui premiu în valoare de 30.000 de euro. Premiul a fost împărțit egal între cei doi.

Întrebat, în cadrul unui interviu pentru click.ro, dacă a cheltuit banii câștigați în urma participării la emisiunea respectivă, Răzvan Fodor a răspuns: ”Da, am și datorii!”, a spus acesta.

Răzvan Fodor a vorbit și despre relația sa cu chef Sorin Bontea. ”Sunt în relații foarte bune cu toată lumea. Aș putea să spun, cu tot showbizul. Eu nu mă cert cu oameni, nu sunt orgolios, nu supăr pe nimeni, dar nici să mă calci pe coadă nu stau. Cât despre Sorin, ce să zic, îl simt ca pe un frate mai mare”, a declarat el.

citește și...