Motivul pentru care Nicoleta Luciu s-a despărțit de Dinu Maxer. ”A avut aceeași discuție”

11.05.2021, 14:23
Motivul pentru care Nicoleta Luciu s-a despărțit de Dinu Maxer. ”A avut aceeași discuție”
Motivul pentru care Nicoleta Luciu s-a despărțit de Dinu Maxer. ”A avut aceeași discuție”

În urmă cu ani, Nicoleta Luciu a trăi o poveste de dragoste cu Dinu Maxer. Deși toată lumea se aștepta la un final fericit, cei doi s-au despărțit.

Nicoleta Luciu și Dinu Maxer au avut o relație de opt ani. Cei doi s-au despărțit în anul 2005, când nimeni nu se aștepta. Deea Maxer, actuala soție a lui Dinu Maxer, a explicat, la Antena Stars, care au fost motivele care au dus la separarea celor doi, și anume faptul că artistul nu își dorea să se căsătorească și nici să aibă copii. “Când ne-am cunoscut eu cu Dinu, el mi-a zis clar că nu-și dorește copiii și nici căsătorie! Să știi că a avut aceeași discuție și cu fosta! Fosta lui iubită s-a despărțit de el pentru asta. După ce s-a despărțit de el, ea a intrat într-o relație în care a făcut patru copii. Deci femeia își dorea copii!“, a spus Deea Maxer, relatează click.ro.

De ani de zile, Nicoleta Luciu s-a retras la Miercurea Ciuc, acolo unde locuiește împreună cu soțul ei, Zsolt Csergo, și cei patru copii ai lor. Dacă cu ani în urmă era o prezență constantă pe micile ecrane, astăzi Nicoleta Luciu nu mai apre decât extrem de rar la TV.

Dinu Maxer a recunoscut că nu și-a dorit să-și întemeieze o familie

Dinu Maxer este căsătorit de foarte mulți ani cu Deea Maxer. Cuplul are doi copii, un băiat și o fetiță, Andreas și Maysa.

La Antena Stars, în cadrul emisiunii ”Cea mai tare din parcare”, Dinu Maxer a afirmat că multă vreme a refuzat să-și întemeieze o familie și să aibă copii.

”Niciodată nu m-am gândit să îmi întemeiez o familie și chiar am refuzat complet să am copii. Am avut un exemplu negativ în divorțul părinților mei. Și a mai fost și un deces dureros în familie, un frate de-al meu a fost călcat de tramvai și această suferință dublă pe mine m-a făcut să decid că nu o să am niciodată o familie. Și a îngropat undeva foarte adânc sentimentul patern. A trebuit să treacă mulți ani ca să mă vindec”, a declarat Dinu Maxer.

citește și...