Cosmina Păsărin se alătură echipei de la ‘Vorbește lumea’ după plecarea Lorei

28.06.2021, 15:07
Cosmina Păsărin se alătură echipei de la 'Vorbește lumea' după plecarea Lorei
Cosmina Păsărin se alătură echipei de la 'Vorbește lumea' după plecarea Lorei

Cosmina Păsărin a acceptat provocarea de a se alătura echipei de la ‘Vorbește lumea’, după plecarea Lorei.

După ce artista a decis să părăsească show-ul de la PRO TV, lui Cove i s-au alăturat Viviana, Theo Rose, Coțofană, Veverița. Sore și Jorge au fost la ‘Vorbește lumea’ timp de o săptămână.

Cosmina Păsărin, noua prezentatoare de la ‘Vorbește lumea’

Acum a venit momentul ca o altă vedetă din showbiz să facă parte din emisiune. Este vorba despre Cosmina Păsărin. Bruneta a fost extrem de entuziasmată că a fost cooptată la ‘Vorbește lumea’ și a făcut primele declarații.

”De fiecare dată când am fost prezentă în platoul emisiunii, în calitate de invitat, am simțit energia bună a întregii echipe și tocmai de aceea, vestea că voi face parte din Gașca Vorbește Lumea m-a făcut tare fericită.

Este o experiență pe care o voi trăi la intensitate maximă și sunt recunoscătoare pentru că mi s-a oferit această ocazie. Unde-s mulți, distracția crește, așa că vă invităm să fiți alături de noi și să ne urmăriți în fiecare zi!”, a mărturisit Cosmina Păsărin pentru PRO TV.

De ce a plecat Lora de la PRO TV

Lora a decis să părăsească emisiunea de la PRO TV, mărturisind că vrea să se ocupe mai mult de afacerea cu produse beauty pe care o are. Din cauza programului încărcat, cântăreața a decis să renunțe.

„Am spus ceea ce era de spus. Eu sunt performer activ și nu pot renunța la mine și la ce sunt construită să fac ca să fiu prezentatoare de matinal luni -vineri. Abia am reușit să fac față prima dată. Acum au fost restricții și am avut timp, altfel nu mai acceptam… și tot a fost greu pentru că am un business de crescut”, a spus Lora, potrivit tvmania.ro.

”Este greu să faci tot ce fac eu = o emisiune și să nu ai cum să pleci din oraș să te încarci, mai mult de o noapte. 5 luni au fost suficiente. Îmi pare rău dacă cineva e dezamăgit de răspunsul meu, dar asta e principalul motiv și consider că este întemeiat”, a adăugat cântăreața.

citește și...