Unde a dispărut fosta ispită de la PRO TV Cosmina Păsărin. Cum arată și din ce face bani acum

13.07.2020, 12:16
Unde a dispărut fosta ispită de la PRO TV Cosmina Păsărin. Cum arată și din ce face bani acum
Unde a dispărut fosta ispită de la PRO TV Cosmina Păsărin. Cum arată și din ce face bani acum

Cosmina Păsărin, în vârstă de 37 de ani, a devenit cunoscută în urmă cu mulți ani, după ce a fost ispită la o emisiune de televiziune. De ceva vreme, vedeta stă departe de lumina reflectoarelor.

Cosmina Păsărin a devenit cunoscută datorită participării sale la emisiunea ”Vara Ispitelor”, difuzată de Pro TV.

Ulterior, Cosmin Păsărin a avut o relație de peste 10 ani cu George Vintilă, însă povestea lor de dragoste s-a încheiat.

În anul 2017, aceștia au făcut echipă la Fort Boyard, emisiune difuzată de Pro TV.

„Revederea cu Cosmina e întotdeauna plăcută și relaxantă, am avut dintotdeauna ce discuta și pasiuni comune sunt destule, mai ales după ce am fost împreună. E un coechipier bun, dar cred că la Fort și-a dat și ea seama că e loc de mai bine la capitolul fizic. Sau poate suntem noi prea pretențioși cu ele. Naturalețea cred că e un alt punct comun la noi și nu în ultimul rând una dintre calitățile cu care ne-am făcut amândoi remarcați, așa că nici vorbă de momente ciudate”, a declarat George Vintilă la acea vreme, potrivit libertatea.ro.

S-a pregătit pentru a deveni organizator de nunți

În urmă cu ani, Cosmina Păsărin era nelipsită de la evenimentele mondene, însă de ceva vreme aceasta a ales să stea departe de lumina reflectoarelor.

Departe de lumea mondenă, Cosmina Păsărin s-a pregătit pentru a deveni organizator de nunți.

”Am făcut niște cursuri de wedding planner, mi-aș dori să mă ocup de organizarea nunților pe viitor… Eu am o viață foarte activă, dar mai puțin vizibilă, mă axez pe prezentările de evenimente… M-am concentrat mai mult pe pasiunile mele”, spunea Cosmina Păsărin într-un interviu pentru Antena Stars, anul trecut.

„Sunt mai atentă în locurile în care merg. Îmi place să călătoresc şi singură. E frumos să te bucuri de iubire atunci când călătoreşti. Dacă aş avea un iubit aş vrea să călătoresc alături de el. Mi-aș dori să întâlnesc o perioadă potrivită pentru mine… acum mă concentrez la mine. Nu m-aș ocupa de nunta mea, ci de a altora”, mai declara fosta ispită.

citește și...