Ce nume va purta fetița Ginei Pistol și a lui Smiley. Are o semnificație aparte

16.03.2021, 18:32
Ce nume va purta fetița Ginei Pistol și a lui Smiley. Are o semnificație aparte
Ce nume va purta fetița Ginei Pistol și a lui Smiley. Are o semnificație aparte

Gina Pistol și Smiley au anunțat public ce nume va purta fetița lor, care a venit pe lume pe data de 9 martie 2021.

Gina Pistol a devenit mamă pentru prima dată la 40 de ani, deși medicii nu îi dădeau nicio șansă să rămână însărcinată. Pentru a se asigura că totul e bine cu sarcina, vedeta de la Antena 1 a anunțat abia în septembrie 2020 că va aduce pe lume un copil.

Ce nume au ales Gina Pistol și Smiley pentru fetița lor

Recent, Gina Pistol le-a făcut fanilor virtuali o bucurie mare, dezvăluind numele pe care l-au ales pentru micuța lor. Fetița blondinei și a lui Smiley se va numi Josephine Ana Maria. Aceasta a postat și o fotografie de la prima ecografie a micuței, în dreptul căreia a anunțat numele celei mici.

”Josephine, ne-am îndrăgostit iremediabil de primul ei zâmbet”, a fost mesajul Ginei Pistol.

Numele Josephine are origini ebraice și totodată franțuzești. Forma de masculin a numelui este Iosif, care înseamnă „Dumnezeu va da”.

Smiley a scris un mesaj emoționant pe Instagram în care a anunțat că Gina Pistol a născut.

Daca ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranta urmatoarele: “Am devenit parinti!”. Gina se simte bine, a nascut in seara aceasta, fetita nostra este sanatosa, are 3,230 kg si 51 cm lungime, iar Dana Oprescu, medicul nostru, spune ca este perfecta. Sunt primele ore din cea mai frumosa poveste din vietile noastre si stim deja ca nu stim nimic din tot ce ne asteapta:)
Gasiti mai jos imagini cu noi si emotiile noastre de dinainte de a fi 3. Sunt asa cum le-am trait si cum au navalit peste noi. Vi le aratam ca unor prieteni buni. Va multumim pentru felul in care ne-ati fost alaturi in toata perioada asta! Sa fie soare!” a scris artistul, pe rețelele de socializare.

citește și...