Nicoleta Luciu revine în televiziune? Ce emisiune o tentează pe vedetă

24.11.2020, 16:07
Nicoleta Luciu revine în televiziune? Ce emisiune o tentează pe vedetă

Nicoleta Luciu ar fi tentată să se întoarcă pe micile ecrane, după ani de zile în care a stat departe de lumina reflectoarelor.

De ani de zile, Nicoleta Luciu s-a retras la Miercurea Ciuc, acolo unde locuiește împreună cu soțul ei, Zsolt Csergo, și cei patru copii ai lor. Dacă cu ani în urmă era o prezență constantă pe micile ecrane, astăzi Nicoleta Luciu nu mai apre decât extrem de rar la TV. Cu toate acestea, se pare că vedeta își dorește să revină în atenția publicului. Potrivit playtech.ro, Nicolae Luciu ar fi tentată să apară din nou la TV într-un reality show, alături de cei patru copiii ai săi. ”Nicoleta și-ar dori să revină în televiziune, chiar îi este dor de timpurile acelea. Ar tenta-o acum un reality-show cu cei patru copii, care au crescut și sunt foarte talentați. Toată casa de plină de veselia lor”, au declarat surse din anturajul vedetei.

Contactată de reporteri, Nicoleta Luciu nu a vorbit despre dorința sa de a se întoarce în televiziune, ci a făcut declarații despre viața sa de mămică. ”Sunt exigentă ca mămică. Nu știu cum se descurcă altele cu mulți copii, că mie patru mi-au pus capac”, a mai spus vedeta pentru sursa citată.

Nicoleta Luciu și-a făcut o nouă intervenție estetică de curând

Nicoleta Luciu vrea să arate cât mai bine și să-și păstreze cât mai mult aspectul proaspăt al feței.

Astfel, de curând, vedeta s-a lăsat din nou pe mâna medicului estetician. Aceasta a mers la cabinet pentru un tratament de rejuvenare facială.

”Nu ne-am mai întâlnit de mult și am revenit la o reîntinerire. Acid și un pic de botox. Botoxul se face o dată la ce perioadă? Că eu am 40 de ani de exemplu. Eu am făcut cam o dată sau de două ori pe an în primii doi ani”, i-a spus Nicoleta Luciu medicului estetician.

citește și...