Smiley și Gina Pistol și-au botezat fetița în mare secret! Cine i-a dat de gol

21.06.2021, 10:48
Smiley și Gina Pistol și-au botezat fetița în mare secret! Cine i-a dat de gol
Smiley și Gina Pistol și-au botezat fetița în mare secret! Cine i-a dat de gol

Smiley și Gina Pistol și-au botezat fetița în mare secret! Micuța Josephine a fost creștinată, sâmbătă (20 iunie), însă părinții ei nu au anunțat evenimentul. Cea care i-a dat de gol pe cei doi a fost solista Andreea Bănică.

Se știe că Gina Pistol și Smiley sunt destul de discreți când vine vorba de viața lor personală, iar de când au devenit părinți sunt și mai secretoși. Momentan, artistul și prezentatoarea tv nu le-au arătat fanilor virtuali chipul micuței.

Smiley și Gina Pistol și-au botezat fetița în mare secret

„Pentru mine e foarte clar. În momentul în care îmi va spune cu cuvintele ei că își dorește neapărat să ajungă pe Tik Tok, atunci o să apară și ea. Decoamdată nu înțeleg ce spune. Ea zice ceva, dar nu înțeleg exact ce spune”, a declarat Smiley, într-un clip postat pe internet.

Când a venit vorba de botezul fetiței lor, Smiley și Gina Pistol nu au dorit să dea nicio informație și au preferat ca evenimentul să se desfășoare departe de ochii curioșilor. Însă invitații lor i-au dat de gol. Andreea Bănică a fost cea care le-a explicat fanilor virtuali de ce este îmbrăcată elegant.

‘Este un costum special creat pentru mine. Pentru că sunt la botez la micuța  Josephine, fetița lui Smiley și a Ginei Pistol’, a spus Andreea Bănică pe Instastory.

Din ce câștigă bani Gina Pistol

Cu toate că nu mai apare pe micile ecrane, Gina Pistol continuă să facă bani chiar și de acasă. Conform Impact.ro, aceasta câștigă mult mai bine decât înainte. Pe rețelele de socializare, fosta prezentatoare tv face reclamă la diferite produse.

Imaginea Ginei Pistol a fost asociată cu branduri din categoria cosmetice, ceaiuri, produse de igienă, precum și cu produse destinate bebelușilor. Drept urmare, pentru o singură postare pe Instagram, iubita lui Smiley ar încasa sume cuprinse între 1000 și 2000 de euro, scrie Click!

citește și...