Lovitură de proporții în televiziune! Emisiunea „Survivor” România nu va mai fi difuzată la Kanal D. Unde va putea fi urmărită

04.11.2021, 15:32
Lovitură de proporții în televiziune! Emisiunea „Survivor” România nu va mai fi difuzată la Kanal D. Unde va putea fi urmărită
Foto: YouTube

Emisiunea „Survivor” România va fi preluată de un alt post de televiziune. Formatul emisiunii a fost cumpărat de reprezentanții televiziunii din Pache Protopopescu. Emisiunea va fi difuzată din nou în România începând cu 2022.

Mutarea emisiunii a fost anuntată încă de la jumătatea lunii trecute, însă reprezentanţii Pro TV au confirmat recent.

„Ne bucurăm să anunțăm că în 2022 vom adăuga acest format incredibil în portofoliul nostru de programe. Survivor este deja un show de succes în România, dar vom adăuga la semnătură puțin din ceea ce înseamnă PRO TV”, a anunțat Antonii Mangov, directorul de Programe PRO TV.

Daniel Pavel a semnat cu Pro TV

Daniel Pavel a semnat cu Pro TV, astfel că va rămâne prezentatorul emisiunii și în cel de-al treilea sezon. Deja au început înscrierile pentru „Survivor” România 2022.

Se pare că prezentatorul ar fi primit o ofertă mult mai bună, informează Cancan.

Formatul „Survivor” va rămâne același: concurenţii sunt împărţiţi în două triburi care luptă zi de zi în provocări pentru imunitate şi alte avantaje. După fiecare luptă pentru imunitate, o echipă este nevoită să-şi elimine unul dintre membri.

Daniel Pavel, despre „Survivor”

În urmă cu ceva timp, Daniel Pavel declara că proiectul Survivor România reprezintă cea mai mare provocare profesională de până acum.

„Pentru mine, «Survivor România» reprezintă, în egală măsură, cea mai mare provocare profesională de până acum, cât și oportunitatea testării unor limite de anduranță fizică și psihică, pe care le întâlnești în viață doar dacă ai noroc. E un privilegiu pentru să fiu alături de acești concurenți, să le observ și comentez evoluțiile. Voi încerca să le transmit celor de acasă cât mai mult din emoțiile lor uriașe’, declara Daniel Pavel, în urmă cu ceva timp.

Kanal D a fost lider de audiență de multe ori datorită show-ului filmat în Republica Dominicană, fiind în fața rivalilor precum Pro TV sau Antena 1.

Survivor România”, emisiune cu care Kanal D a reușit să înregistreze audiențe mari în prima parte a anului

Formatul Survivor a fost preluat de Kanal D în luna noiembrie a anului 2019, fiind asemănător cu cel al Exatlon. Show-ul a fost filmat în Republica Dominicană, sub atenția producătorului Acun Medya.

Lansat în 1997, în Suedia, „Survivor” este locul perfect pentru cei care vor să demonstreze că pot depăși limitele.

Show-ul va fi produs de aceeaşi companie din Turcia alături de care a colaborat şi Kanal D, Banijay este compania care distribuie formatul la nivel global, fiind una dintre cele mai urmărite emisiuni din lume.

citește și...