Andreea Tonciu, luată cu targa la „Survivor România”. Un alt concurent s-a prăbușit în timpul probei

23.01.2022, 11:07

Episodul de duminică, 23 ianuarie, din cadrul competiției Survivor România, este unul care promite emoții intense. Lupta devine din ce în ce mai strânsă, iar concurenții sunt dispuși să-și riște propria viața pentru a rămâne în cursă. Momentele au fost delicate pentru Andreea Tonciu la Survivor România 2022. Bruneta și-a îngrijorat din nou colegii din Republica Dominicană, dar și pe cei de acasă, după ce a fost luată cu targa.

Survivor România verifică abilitățile concurenților de a supravietui, aceștia fiind nevoiți să-și construiască adăpost, să își procure hrana și să își găsească aliați, în cursa pentru premil de 100.000 de euro.

În cursa pentru jocul pentru recompensă, Faimoșii și Războinicii vor avea de parcurs un traseu dificil. Potrivit survivor.protv.ro, mai mulți concurenți se vor accidenta, iar medicii vor interveni de urgență.

Andreea Tonciu, luată cu targa

În ediția de duminică, 23 ianuarie 2022, Andreea Tonciu i-a îngrijorat pe toți colegii din Republica Dominicană. Faimoasa a avut nevoie din nou de îngrijiri medicale, după ce i s-a făcut rău.

Promo-ul filmat în Republica Dominicană o arată pe Andreea Tonciu, întinsă pe targă, după o gravă accidentare, în așteptarea intervenției medicale. Mai mult, Relu Pănescu s-a prăbușit în timpul probei. Războinicul a avut nevoie de îngrijiri medicale de urgență.

Gazda show-ului Survivor România, Daniel Pavel, a transmis că Andreea Tonciu nu va mai lua parte la jocurile din jungă, pentru o perioadă.  Deocamdată, nu se cunoaște cauza problemei vedetei și nici ce diagnostic i-au pus doctorii.

Andreea Tonciu și CRBL, scandal la Survivor România 2022

Andreea Tonciu și CRBL au fost protagoniștii unui schimb dur de replici halucinante.

„Roxana e foarte emotivă, nu mai are putere și cred că e singura cu care mă înțeleg de la mamă la mamă. Nu ești bărbat! Noi suntem femei…ia-te de bărbați dacă ești șmecher. Nu mai țipa la mine! De aia te-am votat! Nu permit nimănui să vorbească așa cu mine. Dacă vrea, să se creadă șef la el acasă. Eu am venit aici cu inima deschisă”, a spus Andreea Tonciu.

CRBL a spus că Andreea este cea care acuză cele mai multe probleme medicale și că se află într-o competiție dură, în care menajamentele nu își găsesc deloc locul.

citește și...