Trei concurenți sunt propuși spre eliminare la ”Survivor România”. Echipa Faimoșilor a pierdut jocul de imunitate

25.01.2022, 12:31
Trei concurenți sunt propuși spre eliminare la ”Survivor România”. Echipa Faimoșilor a pierdut jocul de imunitate
Trei concurenți sunt proppuși spre eliminare la ”Survivor România”. Echipa Faimoșilor a pierdut jocul de imunitate

Alți trei concurenți au fost propuși pentru eliminare la show-ul ”Survivor România”, de la Pro TV. Echipa Faimoșilor a pierdut un nou joc de imunitate, astfel că concurenții au fost nevoiți să facă nominalizări pentru eliminarea din competiție.  Cei trei propuși pentru a părăsi competiția sunt: Andreea Tonciu, Otilia Bilionera și Robert Niță.

Show-ul Survivor” a fost transmis până acum de postul de televiziune Kanal D. Cea mai recentă ediție a fost moderată de Daniel Pavel. Acum, emisiunea este difuzată de postul de televiziune Pro TV, prezentatorul fiind tot Daniel Pavel. Prima concurentă eliminată în acest sezon la ”Survivor România” a  fost cântăreața Xonia, care a făcut parte din echipa Faimoșilor. De asemenea, Roxana Ciuhulescu, din echipa Faimoșilor, a părăsit competiția ”Survivor România” din cauza problemelor medicale. Echipa Războinicilor a rămas și ea fără un concurent. Este vorba despre Liviu Mihalca, dansator profesionist, care a decis să se retragă, pentru că a recunoscut că traseele şi lipsa mâncării l-au afectat prea mult.

În ediția de luni, 24 ianuarie 2022 a emisiunii ”Survivor România”, echipa Faimoșlor a pierdut un nou joc de imuntate.  Jocurile de imunitate individuală au fost câștigate de Cătălin Zmărăndescu, la băieți, în echipa Faimoșilor, în timp ce la fete învingătoare a ieșit Roxana Ciuhulescu. Cum aceasta a părăsit competiția din cauza problemelor de sănătate, ulterior imunitatea personală i-a revenit Laurei Giurcanu.

Trei concurenți sunt propuși spre eliminare la ”Survivor România”. Andreea Tonciu, Otilia Bilionera și Robert Niță, în pericol

În urma votului colectiv, Faimoșii au nominalizat-o în număr mare pe Andreea Tonciu, care a tot avut probleme de sănătate. Aceastase are și o dificultate de adaptare în Republica Dominicană, neputând deloc să doarmă și fiindu-i extrem de dor de fiica ei.

Laura Giurcanu a votat-o în mod direct pe Otilia Bilionera, în timp ce Cătălin Zmărăndescu l-a propus pe Robert Niță. Fostul fotbalist este accidentat și a declarat că știe că este veriga slabă a echipei în prezent. la rândul ei, Otilia Bilionera a susținut că nu se aștepta să fie nominalizată de Laura Giurcanu.

 

citește și...