Anunțul momentului. Primele nume de vedete ce vor face participa la „Survivor” de la PRO TV

16.11.2021, 15:52
Anunțul momentului. Primele nume de vedete ce vor face participa la „Survivor” de la PRO TV
Daniel Pavel (44 de ani), moderatorul emisiunii ”Survivor”. Foto: Instagram

Au apărut primele informații despre primele vedete ce vor participa la emisiunea „Survivor” de la PROTV, reality-show care a adus audienţe mari pentru Kanal D în prima parte a anului.

Mutarea emisiunii a fost anuntată încă de la jumătatea lunii trecute, însă reprezentanţii Pro TV au confirmat recent. Daniel Pavel a semnat cu Pro TV, astfel că va rămâne prezentatorul emisiunii și în cel de-al treilea sezon.

Emisiunea „Survivor” România a fost preluată de PROTV.  Reprezentanții televiziunii din Pache Protopopescu au dat o lovitură de imagine postului Kanal D, după ce prezentatorul Daniel Pavel a fost cooptat să prezinte emisiunea care va fi difuzată în România, începând cu 2022. Acum au început să apară și nume de concurenți ce ar putea face parte din tabăra Faimoșilor.

Primele nume au fost anunțate

Deja s-a făcut o listă scurtă cu vedete, care vor face parte din tabăra Faimoșilor. Potrivit click.ro, se vehiculează nume sonore printre concurenți, cum ar fi Adrian Nartea, actorul care tocmai a terminat filmările pentru serialul „Vlad”,  Otilia Bilionera și Marian Drăgulescu,

Cele două vedete au mai apărut în diverse alte emisiuni, printre care și „Ferma vedetelor”.

În mai puțin de două luni se vor anunța numele celor care vor participa la reality-show-ul prezentat de Daniel Pavel.

Care va fi formatul emisiunii „Survivor”

Formatul „Survivor” va rămâne același: concurenţii sunt împărţiţi în două triburi care luptă zi de zi în provocări pentru imunitate şi alte avantaje. După fiecare luptă pentru imunitate, o echipă este nevoită să-şi elimine unul dintre membri.

Kanal D a fost lider de audiență de multe ori datorită show-ului filmat în Republica Dominicană, fiind în fața rivalilor precum Pro TV sau Antena 1.

Survivor România”, emisiune cu care Kanal D a reușit să înregistreze audiențe mari în prima parte a anului.

Formatul Survivor a fost preluat de Kanal D în luna noiembrie a anului 2019, fiind asemănător cu cel al Exatlon. Show-ul a fost filmat în Republica Dominicană, sub atenția producătorului Acun Medya.

Lansat în 1997, în Suedia, „Survivor” este locul perfect pentru cei care vor să demonstreze că pot depăși limitele.

Show-ul va fi produs de aceeaşi companie din Turcia alături de care a colaborat şi Kanal D, Banijay este compania care distribuie formatul la nivel global, fiind una dintre cele mai urmărite emisiuni din lume.

citește și...