Răzvan Simion dă detalii despre relația de prietenie cu Dani Oțil. ”Știu… pare greu de crezut”

28.08.2022, 16:30
Răzvan Simion dă detalii despre relația de prietenie cu Dani Oțil. ”Știu… pare greu de crezut”
Răzvan Simion dă detalii despre relația de prietenie cu Dani Oțil

Prezentatorul de televiziune Răzvan Simion, în vârstă de 42 de ani, a vorrbit deschis despre relația de prietenie care îl leagă de Dani Oțil, în vârrstă de 42 de ani,. cel care îi este coleg la emisiunea matinală de la postul de televiziune Antena 1. ”Știu… pare greu de crezut”, a declarat Răzvan Simion despre legătura cu Dani Oțil.

Răzvan Simion este co-prezentatorul emisiunii matinale de la postul de televiziune Antena 1,alături de Dani Oțil. În plan personal, a avut o relație cu cântăreața Lidia Buble. Lidia Buble și Răzvan Simion și-au spus adio după o relație de cinci ani.  Răzvan Simion are un mariaj la activ. Diana Simion, fosta soție a lui Răzvan Simion,  trăiește o nouă poveste de dragoste, cu Radu Biță. Din mariajul lui Răzvan Simion cu Diana au rezultat  doi copii, Ianca și Tudor. În prezent, Răzvan Simion are o relație cu Daliana Răducan. Daliana Răducan a făcut parte din echipa ”Visuri la cheie”, de la PRO TV, fiind arhitect și designer de interior.

În ceea ce îl privește pe Dani Oțil, acesta a avut o relație de mulți ani cu Mihaela Rădulescu. Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil s-au căsătorit în luna mai a anului trecutGabriela Prisăcariu și Dani Oțil au devenit părinți pentru prima dată în data de 11 septembrie 2021, când soția prezentatorului TV a adus pe lume un băiețel.

Răzvan Simion dă detalii despre relația de prietenie cu Dani Oțil. ”Nu am stat certați niciodată”

Răzvan Simion a dat detalii despre relația cu Dani Oțil într-un interviu pentru revista Viva: ”Aici nu este vorba despre secrete, avem o viață împreună. Ne-am învățat unul pe celălalt, ne acceptăm capriciile și ne lăudăm reciproc reușitele. Suntem de 38 de ani împreună… văzându-ne aproape zilnic. Asta intră la capitolul secrete ce nu se pot învăța… pot fi doar trăite”.

”Nu am stat certați niciodată. Știu… pare greu de crezut. Micile dispute au fost doar pentru „croiala profesională””, a mai spis Răzvan Simion.

citește și...