Fiica lui Răzvan Simion, încântătoare. Cum s-a lăsat Ianca fotografiată

03.01.2021, 14:06
Fiica lui Răzvan Simion, încântătoare. Cum s-a lăsat Ianca fotografiată
Fiica lui Răzvan Simion, încântătoare. Cum s-a lăsat Ianca fotografiată

Fiica lui Răzvan s-a transformat într-o domnișoară în toată regula.  Ianca a avut o apariție încâtătoare în mediul online.

Prezentatorul de televiziune Răzvan Simion a fost căsătorit cu Diana, din mariajul lor rezultând doi copii, Ianca și Tudor. Ianca Simion și-a surprins urmăritorii de pe Instagram cu o apariție încântătoare. Fiica lui Răzvan Simion s-a transformat într-o adolescentă extraordinar de frumoasă.

În cea mai recentă postare de pe Instagram, Inca Simion, în vârstă de 16 ani, apare machiată și îmbrăcată într-o fustă și o bustieră de culoare neagră, ținuta fiind accesorizată cu o pereche de mănuși dintr-un material transparent.

Răzvan Simion s-a despărțit de Lidia Buble după cinci ani de relație

În timp ce Diana Simion, fosta lui soție,  trăiește o nouă poveste de dragoste, cu Radu Biță, fostul ei soț, prezentatorul de televiziune Răzvan Simion se pare că este tot singur

Lidia Buble și Răzvan Simion și-au spus adio după o relație de cinci ani. Cel care a făcut anunțul a fost chiar prezentatorul matinalului de la Antena 1.

„Astăzi Lidia nu mai este fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient. Și mă iert și pe mine pentru că nu am mai avut ce să ofer când poate ar mai fi fost multe de oferit. De mâine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, așa că îi redau libertatea. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat. Mă iert pe minte pentru tot ce am fost și pentru tot ce n-am fost… Suntem în continuare o echipă și construim proiectul muzical și în rest doi…foști iubiți…. actuali foarte buni prieteni. Am fost copil, am fost tânăr iar astăzi sunt întelept”, scria prezentatorul în mediul online la începutul lunii iunie a anului trecut.

citește și...