Fosta soție a lui Răzvan Simion s-a logodit. Ce inel a primit Diana Simion

08.11.2020, 15:01
Fosta soție a lui Răzvan Simion s-a logodit. Ce inel a primit Diana Simion
Fosta soție a lui Răzvan Simion s-a logodit. Ce inel a primit Diana Simion

Diana Simion, fosta soție a matinalului Răzvan Simion, este în culmea fericirii. Aceasta a primit inelul de logodnă de la actualul său partener.

Diana Simion a fost căsătorită cu prezentatorul de televiziune Răzvan Simion, din mariajul lor rezultând doi copii, Ianca și Tudor. De ceva vreme, Diana Simion are o relație cu Radu Biță, un afacerist din Timișoara, patronul unui restaurant și al unui magazin de vinuri. ”Ne cunoaștem de vreo 20 de ani, însă abia acum… Ne-am revăzut, cu ocazia unui eveniment, unde am socializat și s-a întâmplat ce se întâmplă în continuare. Sunt un om simplu, nu am averi, muncesc mult, îmi place să trăiesc liniștit. Diana mă ajută, ne susținem reciproc”, a spus timișoreanul într-un interviu pe care l-a acordat recent.

Relația Dianei Simion cu Radu Biță merge din ce în ce mai bine, dat fiind că aceasta a primit inelul de logodnă. Fosta soție a lui Răzvan Simion a postat imagini cu inelul pe contul său de socializare.  ”Da este o lume”, a scris ea în dreptul fotografiilor. Postarea a primit numeroase aprecieri din partea internauților, dar și foarte multe mesaje. ”Felicitări”, ”Casă de piatră și multă fericire”, ”Felicitări, să fiți iubiți și fericiți”, ”Să fie într-un ceas bun”, ”Să aveți o viață frumoasă”, ”Să fiți fericiță împreună”, ”Casă de piatră, să vă fie bine!”, au fost câteva dintre mesajele transmise de internauți Dianei Simion.

Răzvan Simion s-a despărțit de Lidia Buble după cinci ani de relație

În timp ce Diana Simion trăiește o nouă poveste de dragoste, fostul ei soț, prezentatorul de televiziune Răzvan Simion este din nou singur.

Lidia Buble și Răzvan Simion și-au spus adio după o relație de cinci ani. Cel care a făcut anunțul a fost chiar prezentatorul matinalului de la Antena 1.

„Astăzi Lidia nu mai este fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient. Și mă iert și pe mine pentru că nu am mai avut ce să ofer când poate ar mai fi fost multe de oferit. De mâine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, așa că îi redau libertatea. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat. Mă iert pe minte pentru tot ce am fost și pentru tot ce n-am fost… Suntem în continuare o echipă și construim proiectul muzical și în rest doi…foști iubiți…. actuali foarte buni prieteni. Am fost copil, am fost tânăr iar astăzi sunt întelept”, scria prezentatorul în mediul online la începutul lunii iunie a acestui an.

citește și...