Lucrurile pe care Dani Oțil nu le-a mai povestit vreodată despre Mihaela Rădulescu. ”Ființa asta nu e om! Cum poate cineva să facă asta?”

16.08.2020, 11:52
Lucrurile pe care Dani Oțil nu le-a mai povestit vreodată despre Mihaela Rădulescu. ”Ființa asta nu e om! Cum poate cineva să facă asta?”
Lucrurile pe care Dani Oțil nu le-a mai povestit vreodată despre Mihaela Rădulescu. ”Ființa asta nu e om! Cum poate cineva să facă asta?”

Prezentatorul de televiziune Dani Oțil a trăit o poveste de dragoste cu celebra Mihaela Rădulescu. Într-un interviu, acesta dezvăluia cum l-a surprins diva la începutul relației lor.

Povestea de dragoste dintre Dani Oțil și Mihaela Rădulescu a ținut multă vreme prima pagină a ziarelor. Deși s-au separat, cei doi au rămas în relații cât se poate de bune. Într-un interviu pe care l-a acordat acum ceva timp pentru cristinastanciulescu.ro, Dani Oțil povestea lucruri mai puțin știute din relația lui cu cea supranumită diva de la Monaco.

Prezentatorul de la Antena 1 mărturisea că, la începutul relației lor, Mihaela Rădulescu l-a luat prin surprindere cu rapiditatea cu care a reușit să se schimbe între două evenimente la care el a dus-o cu motocicleta.

”Mihaela, dintr-o greșeală, sau dintr-o relaxare personală, a confirmat prezența la două evenimente în aceeași zi. Drept e că nici nu putea renunța la vreunul. Primul era la Clubul Diplomaților și era cu Ambasadorul Marii Britanii pentru Hospice, și al doilea era la Marriott cu doamna Geoană unde era un bal imens și unde erau toți oamenii politici.

În dimineața zilei, îmi zice Mihaela (încă nu știa nimeni că suntem împreună): ”Auzi, tu mai ai motorul ăla cu care m-ai vrăjit?” (pentru că așa a început totul, eu am plimbat-o cu motorul pentru emisiune). I-am zis că-l mai am, dar că nu e cine știe ce de capul lui. Și Mihaela îmi spune că nu mă întreabă pentru vreo filmare, ci mă roagă să vin și eu la evenimentul cu ambasadorul și, dacă el se lungește mai mult decât i-ar permite să ajungă la Marriott cu mașina,  atunci să o duc eu cu motorul că va ajunge sigur mai repede.

Mi-am luat cele trebuincioase, Mihaela și-a luat cu ea casca de motor, am ajuns la Clubul Diplomaților, evenimentul a durat enorm, Mihaela mi-a făcut semn de pe scenă că vom fi Bonnie și Clyde, că nu putea ajunge la Marriott cu mașina”, a povestit Dani Oțil.

”Nu e om și am dat de belea”

Dani Oțil a povestit ce s-a întâmplat mai apoi și cum a reușit Mihaela Rădulescu să-l lase mut de uimire.

”A ieșit prin bucătărie, era într-o rochie impecabilă, avea tocuri de 12 și mi-a zis să aduc motorul lângă mașina ei. Până am tras eu motorul, în 4 minute, am văzut cum Mihaela intră în mașina ei pe o parte îmbrăcată cum am zis și iese pe partea cealaltă într-o salopetă de cașmir negru, fără nimic pe dedesubt, cu adidașii în picioare, un rucsăcel în spate cu o rochie- dar nu știu ce rochie încăpea acolo, cred că era ca nessul puneai apă, paiete și ieșea o rochie!- și casca pe cap.

Am mers ca un apucat, am făcut foarte puțin până la Marriott. Și, atenție. În față hotelului erau fotografii evenimentului. Am pus frână astfel încât să nu mi se vadă fața prin vizieră, am întors motocicleta din scurt, Mihaela a sărit de pe motor și și-a scos casca. Avea pantofii în mână, și un rucsăcel pe spate. Niciun fotograf nu a apucat să ducă aparatul la ochi până am apucat eu să demarez. Eu nu exist în poze. Prima fotografie este când Mihaela își pune al doilea pantof în picior.

După 20 de minute, am primit de la ea o fotografiede la eveniment. Era îmbrăcată impecabil, pe tocuri și coafată. Și atunci mi-am zis: nu e om.Ființa asta nu e om!Cum poate cineva să facă asta? Nu e om și am dat de belea”, a mai spus el.

În prezent, Dani Oțil are o relație cu Gabriela Prisăcariu, în timp ce Mihaela Rădulescu trăiește o poveste de dragoste cu sportivul austriac Felix Baumgartner.

 

citește și...