Gabriela Prisăcariu a născut. Dani Oțil a devenit tătic pentru prima dată

11.09.2021, 15:34
Gabriela Prisăcariu a născut. Dani Oțil a devenit tătic pentru prima dată
Gabriela Prisăcariu a născut. Dani Oțil a devenit tătic pentru prima dată

Bucurie mare pentru Dani Oțil, co-prezentatorul emisiunii matinale de la postul de televiziune Antena 1. Soția sa, Gabriela Prisăcariu, în vârstă de 28 de ani, a născut. Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au devenit părinții unui băiețel.  Gabriela Prisăcariu a dat publicității, în mediul online, prima fotografie cu bebelușul.

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil s-au căsătorit în luna mai a acestui an. În luna martie a acestui an, prezentatorul de la Antena 1 a anunțat că urmează să devină tătic pentru prima oară.

În acest weekend, Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au devenit părinți pentru prima dată. Soția lui Dani Oțil a născut sâmbătă, 11 septembrie 2021, un băiețel perfect sănătos.

Gabriela Prisăcariu a născut. ”M-am topit”

Gabriela Prisăcxariu a postat, pe contul săuu de Instagram, o fotografie cu bebelușul.

 


Imaginea este însoțită de un mesaj scurt: ”M-am topit”.

Ce spunea Mihaela Rădulescu despre actuala parteneră a lui Dani Oțil

 

Mihaela Rădulescu are o relație de mai mulți ani cu sportivul austriac Felix Baumgartner. Înainte de a începe povestea de dragoste cu acesta, Mihaela Rădulescu a format un cuplu cu Dani Oțil, co-prezentatorul matinalului de la postul de televiziune Antena 1.  Mihaela Rădulescu a vorbit despre relația pe care a avut-o cu Dani Oțil, dar și despre actuala parteneră de viață a acestuia, Gabriela Prisăcariu, în cadrul unui interviu pentru revista Viva.

Mihaela Rădulescu a explicat că nu a cunoscut-o pe Gabriela Prisăcariu, actuala parteneră de viață a lui Dani Oțil. ”Am văzut-o, că doar am și eu Internet. Mă bucur pentru el și îți spun și de ce. Pe ea chiar nu o cunosc. Aș putea spune că mă bucur și pentru ea, pentru că știu ce om și bărbat mișto este Dani, dar mă bucur în primul rând pentru el. Aveam așa un sentiment… Am simțit că i-am încurcat puțin viața, vedeam că nu se mai duce în nicio direcție. Mi-ar fi plăcut să-l văd mai devreme însurat, cu copii, cu tot ce trebuie. La noi treaba asta era imposibilă, pentru că era genul de relație imposibilă. Fiecare era în țara lui și cu treaba lui. Mă bucur realmente pentru el. Doamne ajută să fie fericit! Să aibă câți copii vor ei”, a mai declarat  vedeta.

citește și...