E oficial: Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit. Anunțul făcut de prezentatorul TV

08.06.2020, 09:12
E oficial: Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit. Anunțul făcut de prezentatorul TV
E oficial: Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit. Anunțul făcut de prezentatorul TV

După zvonurile din ultima perioadă că povestea lor de dragoste s-a terminat, a venit și confirmarea: cântăreața Liudia Buble și prezentatorul de televiziune Răzvan Simion s-au despărțit.

În ultima vreme au existat zvonuri că Lidia Buble și Răzvan Simion nu mai formează un cuplu. Acum a venit și confirmarea că cei doi s-au separat oficial. Anunțul a fost făcut de Răzvan Simion pe contul său de socializare.

”Au fost ani în care m-am ferit de iubire ca de cel mai mare dușman”

” O nouă călătorie… Sunt diferit astăzi pentru că am învățat să nu îi mai judec pe ceilalți și nici pe mine. Am învățat să îi iert pe ceilalți pentru că mi-au oferit prea mult ori prea puțin, dar mai ales să mă iert pe mine. Au fost ani în care m-am iubit prea puțin în timp ce primeam prea multă iubire cu care nu știam ce să fac. Au fost ani în care m-am ferit de iubire ca de cel mai mare dușman. Au fost ani în care iubirea mi-a fost oxigen. Ce am învățat până acum despre iubire? Iubirea înseamnă dăruire, libertate emoțională, înseamnă a vrea din suflet să îl vezi pe celălalt fericit”, a scris Răzvan Simion în mediul online.

”Nu mai este fericită lângă mine”

„Astăzi Lidia nu mai este fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient. Și mă iert și pe mine pentru că nu am mai avut ce să ofer când poate ar mai fi fost multe de oferit. De mâine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, așa că îi redau libertatea. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat. Mă iert pe minte pentru tot ce am fost și pentru tot ce n-am fost… Suntem în continuare o echipă și construim proiectul muzical și în rest doi…foști iubiți…. actuali foarte buni prieteni. Am fost copil, am fost tânăr iar astăzi sunt întelept”, se mai arată în mesajul respectiv.

Răzvan Simion și Lidia Buble s-au despărțit după o relație de 5 ani. Prezentatorul de televiziune a fost căsătorit cu Diana Simion, împreună cu care are doi copii, Ianca și Tudor.

citește și...