Cine este iubita secretă a lui Răzvan Simion. Fiica sa l-a dat de gol!

09.03.2021, 09:36
Cine este iubita secretă a lui Răzvan Simion. Fiica sa l-a dat de gol!
Cine este iubita secretă a lui Răzvan Simion. Fiica sa l-a dat de gol!

S-a aflat cine este iubita secretă a prezentatorului de televiziune Răzvan Simion.

Răzvan Simion are o nouă iubită, iar numele ei este Daliana Răducan. Cei doi sunt împreună de aproximativ nouă luni. Daliana Răducan a făcut parte din echipa ”Visuri la cheie”, de la PRO TV, fiind arhitect și designer de interior. Fiica prezentatorului TV, Ianca, a fost cea care l-a dat de gol și a făcut public cine este femeia misterioasă din viața tatălui său. Ianca Simion a ieșit la restaurant cu tatăl ei și cu iubita acestuia, cu care s-a și fotografiat, iar imaginile le-a postat pe Instagram, în secțiunea Story.


“Îmi place să mă descriu ca având un ochi de artist și un ochi de arhitect riguros, fiind în același timp creativ, dar cu un accent imens pe fiecare detaliu important. Scopul meu este să găsesc locul dulce dintre exuberanță și simplitate – căutând confort, circulații fluide, detalii, armonie, simetrie și tehnologie discretă“, se decrie Daliana Răducan pe site-ul ei, potrivit click.ro.

Răzvan Simion s-a despărțit de Lidia Buble după cinci ani de relație

Lidia Buble și Răzvan Simion și-au spus adio după o relație de cinci ani. Cel care a făcut anunțul a fost chiar prezentatorul matinalului de la Antena 1.

„Astăzi Lidia nu mai este fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient. Și mă iert și pe mine pentru că nu am mai avut ce să ofer când poate ar mai fi fost multe de oferit. De mâine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, așa că îi redau libertatea. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat. Mă iert pe minte pentru tot ce am fost și pentru tot ce n-am fost… Suntem în continuare o echipă și construim proiectul muzical și în rest doi…foști iubiți…. actuali foarte buni prieteni. Am fost copil, am fost tânăr iar astăzi sunt întelept”, scria prezentatorul în mediul online la începutul lunii iunie a anului trecut.

Diana Simion, fosta soție a lui Răzvan Simion,  trăiește o nouă poveste de dragoste, cu Radu Biță. Din mariajul lui Răzvan Simion cu Diana au rezultat  doi copii, Ianca și Tudor.

citește și...