Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit în mare secret! Prima imagine cu cei doi amorezi

15.05.2021, 16:14
Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit în mare secret! Prima imagine cu cei doi amorezi

Veste uriașă în showbiz-ul românesc! Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit în mare secret, sâmbătă, 15 mai. 

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au decis să-și unească destinele în mare secret, înainte de a deveni părinți pentru prima dată. Îmbrăcați elegant și extrem de îndrăgostiți, cei doi amorezi le-au arătat fanilor virtuali cum a decurs cea mai frumoasă zi din viața lor.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au unit destinele

Gabriela Prisăcariu a publicat pe pagina personală de Instagram o imagine cu ea și Dani Oțil, după ce s-au căsătorit. În plus, blondina le-a arătat fanilor și inelul în formă de fluture, pe care l-a purtat în ziua nunții.

Pentru această zi, Dani Oțil a ales să poarte un costum nude, iar Gabriela Prisăcariu o rochie vaporoasă albă, care îi scotea în evidență burtica de gravidă.

Petrecerea va avea loc la restaurantul lui Dani Oțil, iar pregătirile au început dis de dimineață. Printre invitații de seamă care vor lua parte la fericitul eveniment se numără colegii lui Dani Oțil de la Antena 1, dar și prietenii apropiați ai cuplului celebru. Meniul a fost lăsat pe mâinile dibace ale lui Nicolai Tand, bunul prieten al lui Dani Oțil, care le-a pregătit cele mai delicioase preparate.

Cum a anunțat Dani Oțil că va fi tătic

Cel care a dat vestea că Gabriela Prisăcariu este însărcinată a fost chiar Dani Oțil, pe contul său de socializare, acolo unde a publicat și prima fotografie cu iubita lui însărcinată. Mesajul transmis de prezentatorul de televiziune a fost unul inedit.

”Pentru toți cei care mă întreabă de ani total nepotrivit: când faceți un copil… Pentru toți cei care au ceva cu pătrățelele noastre… Pentru toți cei care merg cu bebelușii 10-12 ore cu avionul, ca să vadă și bebelușii insule… Pentru toți…hai că am glumit…nu pentru voi…Ci pentru noi…O să avem un copil. Am decis să spun aici pentru că, în curând, mi se va vedea burta și se vor face speculații. Promit să mă refac repede”, a scris Dani Oțil pe pagina lui de Instagram.

citește și...