Viviana Sposub, sărut pasional cu George Burcea la TV. Cei doi, mai îndrăgostiți ca niciodată!

27.09.2021, 11:12
Viviana Sposub, sărut pasional cu George Burcea la TV. Cei doi, mai îndrăgostiți ca niciodată!
Viviana Sposub, sărut pasional cu George Burcea la TV. Cei doi, mai îndrăgostiți ca niciodată!

Vedeta de televiziune Viviana Sposub și iubitul ei, actorul George Burcea, au fost protagoniștii unui moment plin de pasiune la emisiunea ”Beavo, ai stil! Celebrities”, moderată de Ilinca Vandici la postul de televiziune Kanal D. Cei doi au apărut împreună în gala de sâmbătă și s-au sărutat pătimaș în văzul tuturor.

George Burcea a fost căsătorit cu cântăreața Andreea Bălanîmpreună cu care are două fetițe, Ella și Clara. În prezent, Andreea Bălan trăiește o poveste de dragoste cu Tiberiu Argint. George Burcea are o relație cu Viviana Sposub, pe care a cunoscut-o la emisiunea ”Ferma”, de la Pro TV.  În ultima vreme au apărut zvonuri că relația dintre cei doi s-a deteriorat, însă lucrurile nu strau deloc așa.

La emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities”, unde este concurentă, Viviana Sposub a apărut alături de George Burcea. Cei doi au fost protagoniștii unui moment plin de pasiune. Viviana Sposub și George Burcea s-au sărutat pătimaș la show-ul de stil de la Kanal D.

Viviana Sposub, sărut pasional cu George Burcea la TV.  ”Te iubesc de mor”

În gala de sâmbătă a emisiunii ”Bravo, ai stil! Celebrities”, Viviana Sposub și George Burcea au interpretat pe scenă rolul mirilor îndrăgostiți până peste cap, iar momentul lor romantic s-a terminat cu un sărut pasional.

„Te iubesc de mor, iar toți cei care au dat sau vor da cu magicul și mega folositul ”hate” nu sunt decât acele persoane care-și doresc tot ce noi avem. Și știi de ce? Pentru că ei sunt conștienți că niciodată nu vor putea avea așa ceva”, a fost declarația pe care George Burcea i-a făcut-o iubitei lui după concurs, pe Instagram, notează click.ro.

În ceea ce privește inelul de logodnă și o eventuală căsătorie, Viviana Sposub a spus: ”Mai așteptăm puțin”.

 

citește și...