VIDEO / Andreea Bălan și George Burcea o aniversează pe fata lor cea mică. Ce mesaje au transmis aceștia

04.03.2021, 13:23
VIDEO / Andreea Bălan și George Burcea o aniversează pe fata lor cea mică. Ce mesaje au transmis aceștia
VIDEO / Andreea Bălan și George Burcea o aniversează pe fata lor cea mică. Ce mesaje au transmis aceștia

Cântăreața Andreea Bălan și actorul George Burcea o aniversează astăzi pe fetiuța lor cea mică.

Andreea Bălan și George Burcea, care nu mai formează un cuplu, au împreună două fetițe, Ella și Clara. Astăzi este o zi importantă pentru cei doi artiști – o aniversează pe mezina lor, Clara.

Cu această ocazie, ambii au transmis mesaje pe conturile lor de socializare.

Ce au transmis Andreea Bălan și George Burcea de ziua de naștere a mezinei lor

Pe contul ei de socializare, Andreea Bălan a transmis un mesaj cu ocazia aniversării Clarei, anunțând și lansarea unei piese noi – ”Amintiri”. Vedeta a mărturisit că vrea să lanseze câte o piesă nouă în fiecare ani de ziua de naștere a fiicei sale mai mici, așa cum a făcut, de altfel, și anul trecut.

”Dragii mei, cu emotie si cu multa dragoste, va prezint azi AMINTIRI, una dintre cele mai emotionante piese din cariera mea.  Pentru mine, ziua de 4 martie este foarte importantă, deoarece este ziua în care am primit o a doua sansa la viața. In aceasta zi s-a nascut Clara si de aceea vreau ca în fiecare an, pe 4 martie, să lansez o piesă de suflet. Anul trecut am lansat „Inimă de fier”, melodia care mă reprezintă și îmi dă putere, iar anul acesta lansez impreuna cu voi “Amintiri”, piesă foarte emoționantă, care spune povestea copilăriei și a adolescentei noastre. Multumesc tuturor celor care au trimis poze pentru videoclip, am plans cand am citit mesajele voastre, regret totodata ca nu au intrat toate in videoclip, dar sper sa va placa ceea ce a iesit si sa va bucurati ca impreuna cream Amintiri nemuritoate. Enjoy”, a spus artista.

La rândul său, George Burcea a postat în mediul online o fotografie în care apare de fetița sa cea mică atunci când aceasta a venit pe lume. ”Astãzi am 2 ani de Clărita Scăritza ??❤️ #birthdaygirl”, a scris acesta în dreptul fotografiei respective.

 

citește și...