Viviana Sposub și George Burcea s-au despărțit? Detaliul care lasă loc bănuielilor

19.08.2021, 14:49
Viviana Sposub și George Burcea s-au despărțit? Detaliul care lasă loc bănuielilor
595 de cazuri de coronavirus în ultima zi în țara noastră

Povestea de dragoste dintre actorul George Burcea, în vârstă de 33 ani ani, și vedeta de televiziune Viviana Sposub n-ar fi tocmai pe roze. Un gest al brunetei i-a determinat pe fanii celor doi să se gândească că aceștia ar fi decis să meargă fiecare pe drumul lui. Aceasta a șters de pe conturile de socializare fotografiile în care apare alături de actor.

Andreea Bălan a fost căsătorită cu actorul George Burcea, din mariajul celor doi rezultând două fetițe, Ella și Clara. În prezent, Andreea Bălan trăiește o poveste de dragoste cu Tiberiu Argint. În prezent, George Burcea are o relație cu Viviana Sposub, pe care a cunoscut-o la emisiunea ”Ferma”, de la Pro TV.

Un gest al brunetei i-a determinat pe fanii celor doi să se gândească că aceștia ar fi decis să meargă fiecare pe drumul lui. În ultimele zile au apărut zvonuri că Viviana Sposub și George Burcea n-ar mai forma un cuplu. Bănuielile au apărut după ce Viviana Sposub a șters de pe conturile ei de socializare toate imaginile pe care le avea alături de George Burcea și nici nu îl mai urmărește pe acesta pe Instagram, relatează click.ro. Pe de altă parte, George Burcea încă mai păstrează pe conturile de socializare fotografiile în care apare alături de Viviana Sposub.

Viviana Sposub și George Burcea s-au despărțit? Ce spunea bruneta despre iubitul ei

Viviana Sposub a făcut, în urmă cu ceva timp,  declarații despre George Burcea într-un interviu pe care l-a acordat pentru revista Viva.

”George este un om minunat! Am spus-o și o voi mai spune! M-a surprins plăcut felul lui de a fi, mai ales că părerea mea înainte de a-l cunoaște nu era una tocmai bună. Este muncitor, ambițios, descurcăreț. Omul ăsta chiar se pricepe la toate! Dar, pe lângă astea, faptul că a fost atât de cald cu mine, atât de grijuliu și protector m-a făcut să văd în George mai mult decât aș vedea într-un coleg de „Fermă”. Eh, și acum să recunoaștem! E și foarte sexy!”, a declarat Viviana Sposub.

citește și...