De ce nu vrea Andreea Bălan să divorțeze de George Burcea la notar! Motivele pentru care solista a luat această decizie

09.01.2021, 18:32
De ce nu vrea Andreea Bălan să divorțeze de George Burcea la notar! Motivele pentru care solista a luat această decizie
De ce nu vrea Andreea Bălan să divorțeze de George Burcea la notar! Motivele pentru care solista a luat această decizie

Andreea Bălan și George Burcea se află în plin proces de divorț. Artista este hotărâtă să ducă o luptă aprigă cu fostul soț pentru custodia celor două fiice pe care le au, Clara și Ella. 

Solista și actorul s-au despărțit în urmă cu aproape un an. Andreea Bălan a decis să lupte cu toate armele împotriva lui George și a ales să nu divorțeze la notar, ci în instanță.

Separarea celor doi va avea loc la Judecătoria Buftea. Din informațiile prezentate de Impact.ro, interpreta a depus actele de divorț în luna mai 2020 și a cerut ca procesul să fie unul confidențial.

Andreea Bălan a refuzat să divorțeze de George Burcea la notar

Se pare că Andreea Bălan își dorește custodia exclusivă a fetițelor și face orice pentru ca acest lucru să se întâmple.

‘Andreea nu a luat sub nicio formă în calcul să divorțeze la notar. S-ar putea crede că unul dintre motive ar fi fost să câștige ceva timp, în speranța ca lucrurile să revină la normal în căsnicia sa. Doar că, în prezent, între ei nu mai există cale de împăcare.

Andreea a apelat la instanțele judecătorești în primul rând pentru a putea demonstra, cu probe, că fostul soț nu este potrivit pentru a avea grijă de copii iar ea să obțină, astfel, custodia exclusivă’, au declarat apropiații solistei pentru Impact.ro. 

Andreea Bălan s-a cuplat cu Tiberiu Argint

Andreea Bălan și Tiberiu Argint sunt împreună de mai bine de șase luni, iar toată lumea credea că relația lor nu va rezista.

În această vară, amorezii au avut mai multe escapade romantice. Cu toate acestea, cei doi au preferat să nu se afișeze împreună pe social media și își trăiesc povestea de iubire departe de ochii curioșilor.

Apropiații solistei susțin că Tiberiu Argint a cucerit-o rapid pe blondină. Până în acest moment, niciunul dintre cei doi nu și-au făcut publică relația, însă i-au dat de gol fotografiile puse separat pe rețelele de socializare, în care se vedea că sunt în același loc.

‘Andreea Bălan a fost cucerită de felul în care Tiberiu Argint vorbește despre nepoții pe care îi are. E clar că iubește copiii, îi place să se joace cu ei, se pune la mintea lor, iar asta îi place Andreei când vine vorba de un bărbat. În plus, iubesc amândoi animalele, iar asta i-a apropiat și mai mult’, notează Wowbiz.

citește și...