Viviana Sposub, noua concurentă de la ”Bravo, ai stil”. ”Vreau să câștig”

16.09.2021, 14:11
Viviana Sposub, noua concurentă de la ”Bravo, ai stil”. ”Vreau să câștig”
Viviana Sposub, noua concurentă de la ”Bravo, ai stil”. ”Vreau să căștig”

Viviana Sposub este noua vedetă care concurează la emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities”, prezentată de Ilinca Vandici la postul de televiziune Kanal D. Viviana a făcut primele declarații după intrarea în competiția de stil. ”Vreau să câștig”, a afirmat răspicat Viviana Sposub la ”Bravo, ai stil! Celebrities”.

După descalificarea Olgăi Verbițchi din competiția ”Bravo, ai stil! Celebrities”, din cauza încălcărilor regulamentului emisiunii, o nouă vedetă a intrat în concurs. Este vorba despre vedeta de televiziune Viviana Sposub, iubita actorului George Burcea.

“Am încredere în mine; voi lua doar tot ce e mai bun din această experiență, indiferent de ceea ce se va întâmpla pe parcus. Am urmărit emisiunea, însă nu m-am gândit niciodată că voi ajunge aici. Când mi s-a propus să fac parte din acest proiect, am zis ”de ce nu!?””, a declarat Viviana Sposub.

Viviana Sposub, noua concurentă de la ”Bravo, ai stil”. ”Această emisiune pentru mine a fost mereu un subiect controversat”

După ce a intrat în concurs, Viviana Sposub a afirmat că își dorește să câștige competiția de stil de la Kanal D. De asemenea, vedeta a mai afirmat că vrea ca în urma participării la emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebritiers” să progreseze din punct de vedere stilistic.

„De abia așteptam și sunt foarte emoționantă. Vreau să câștig. Această emisiune pentru mine a fost mereu un subiect controversat. Nu mă așteptam să ajung. Când mi s-a propus, am zis de ce nu. Sunt foarte emoționată. Știam că trebuie să vin cu o poveste. Astăzi am vrut să fiu eu din cap până în picioare. Așa mă îmbrac eu și la tv. Îmi doresc să cresc în acest proiect din punct de vedere stilistic. Cu siguranță se va vedea o diferență față de Viviana din următoarele săptămâni”, a spus Viviana Sposub, notează wowbiz.ro.

citește și...