George Burcea, despre actuala lui iubită, Viviana Sposub. ”Nu o știam pe Viviana înainte de Ferma”

02.11.2020, 12:17
George Burcea, despre actuala lui iubită, Viviana Sposub. ”Nu o știam pe Viviana înainte de Ferma”
George Burcea, despre actuala lui iubită, Viviana Sposub. ”Nu o știam pe Viviana înainte de Ferma”

Actorul George Burcea a făcut noi declarații despre actuala sa iubită, vedeta de televiziune Viviana Sposub.

George Burcea și Viviana Sposub și-au început povesrtea de dragoste la emisiunea ”Ferma”, difuzată de postul de televiziune Pro TV. Geoge Burcea a fost nevoită să se retragă de curând din competiție din cauza unor porbleme de sănătate. Actorul a acordat un interviu pentru click.ro, în care a făcut noi declarații despre actuala sa iubită, Viviana Sposub, dezvăluind că nu o cunoștea pe aceasta înainte de participarea la emisiune. ”Nu, nu o știam pe Viviana înainte de “Fermă”, iar când ne-am întâlnit nu-mi imaginam că vom ajunge să avem o relație. Nu pot decât să mă bucur pentru acest lucru și să-i mulțumesc pentru această experiență frumoasă”, a spus George Burcea.

George Burcea a făcut declarații și despre starea sa de sănătate, dar și a Vivianei Sposub, după ce ambii au fost depistați pozitiv cu noul coronavirus. ”Din fericire la noi nu s-a manifestat grav, așa cum văd pe media că se întâmplă în țară și în lume. Acum suntem foarte bine, mulțumim lui Dumnezeu”, a explicat el.

George Burcea, despre relațiile cu colegii de la ”Ferma”

George Burcea a comentat și despre relațiile cu colegii săi de la ”Ferma”. Acesta a explicat în ce relații a rămas cu Andreea Antonescu, prietena bună a fostei sale soții, cântăreața Andreea Bălan. ”Nu am nici o relație și nici nu-mi doresc acest lucru. Încerc mereu să mă detașez de oamenii răutăcioși și rău intenționați. Dacă va fi să mai lucrăm împreună la ceva proiecte, voi trata totul profesional și nimic mai mult”, a afirmat el.

De asemenea, George Burca a făcut declarații și despre relația cu Paul Diaconescu, alt concurent la ”Ferma”. ”Ce pot să-i fac lui Paulică? Pot să-i iau răutatea cu care a tratat jocul? Pot să-i demonstrez că de fapt planul meu a fost altul, dar nu s-a văzut la tv? Nu. Așa că am preferat să trec peste, să nu țin ură și să lucrăm cu drag și spor oricând este nevoie de noi ca grup”, a completat el.

George Burcea a mai comentat și despre fosta sa soție, Andreea Bălan, și despre divorțul lor. ”Cred că nimeni nu se gândește la acest lucru când se căsătorește, dar dacă s-a ajuns în acest punct, înseamnă că așa trebuia să se întâmple”, a explicat el. Întrebat dacă le-a spus fiicelor sale că va sta o perioadă departe de ele pe durata filmărilor pentru ”Ferma”, George Burcea a declarat: ”Da, i-am spus Ellei, fetiței celei mari, că voi pleca la filmări și am rugat-o să nu se supere. A înțeles, dar asta nu înseamnă că nu a suferit, pentru că am o relație destul de strânsă cu fetele mele”.

citește și...