Andreea Bălan și Tiberiu Argint, scandal în mașina solistei! Ce s-a întâmplat între cei doi

12.03.2021, 14:54
Andreea Bălan și Tiberiu Argint, scandal în mașina solistei! Ce s-a întâmplat între cei doi

Când totul părea că este numai lapte și miere în cuplul Andreea Bălan-Tiberiu Argint, iată că lucrurile stau cu totul altfel.

Cei doi amorezi au fost surprinși în timp ce se certau de mama focului chiar în mașina solistei. Solista era atât de nervoasă, încât a gesticulat minute în șir, în vehicul, în parcarea televiziunii unde lucrează, scrie Wowbiz.

Andreea Bălan și Tiberiu Argint s-au certat de mama focului în mașină

Nici partenerul ei nu era mai vesel, iar pe fața lui Tiberiu Argint se putea citi supărarea. Se pare că cei doi aveau ceva de împărțit, din moment ce s-au contrat întruna. Din informațiile prezentate de sursa citată mai sus, aceștia s-au calmat când și-au dat seama că sunt filmați. Dar care ar fi fost motivul pentru care Andreea Bălan și Tiberiu Argint?

‘Andreea Bălan a început să își renoveze casa, vrea să facă parterul. Și, normal, cum Tiberiu Argint este absolvent de Arhitectură, a terminat Design Interior, se pricepe la așa ceva, chiar dacă nu a profesat prea mult în domeniu. Așa că a apelat la expertiza lui Tiberiu, acesta a vorbit cu mama lui, și, atunci când a venit să o ia de la emisiune s-au certat pe această temă. Andreea voia o variantă, Tiberiu alta, una care să transforme casa în ceva spectaculos, așa că au avut dispute serioase’, au dezvăluit apropiații Andreei Bălan.

Andreea Bălan și Tiberiu sunt împreună de 10 luni

Apropiații solistei susțin că Tiberiu Argint a cucerit-o rapid pe blondină. Până în acest moment, niciunul dintre cei doi nu și-au făcut publică relația, însă i-au dat de gol fotografiile puse separat pe rețelele de socializare, în care se vedea că sunt în același loc.

‘Andreea Bălan a fost cucerită de felul în care Tiberiu Argint vorbește despre nepoții pe care îi are. E clar că iubește copiii, îi place să se joace cu ei, se pune la mintea lor, iar asta îi place Andreei când vine vorba de un bărbat. În plus, iubesc amândoi animalele, iar asta i-a apropiat și mai mult’, notează Wowbiz.

citește și...