Rona Hartner, despre întâlnirea cu fostul președinte Emil Constantinescu. ”Am început să mă dau cu cracii în sus, să fac show, să nu audă textul”

24.09.2022, 11:56
Rona Hartner, despre întâlnirea cu fostul președinte Emil Constantinescu. ”Am început să mă dau cu cracii în sus, să fac show, să nu audă textul”
Rona Hartner, despre întâlnirea cu fostul președinte Emil Constantinescu

Actrița Rona Hartner, în vârstă de 49 de ani, făcut declarații despre întâlnirea pe care a avut-o cu fostul președinte al României Emil Constantinescu, în vârstă de 82 de ani. Despre cei doi au existat zvonuri, la un moment dat, că ar fi avut o idilă. ”Am început să mă dau cu cracii în sus, să fac show, să nu audă textul”, a povestit Rona Hartner în cadrrul unui podcast.

Rona Hartner știe să facă show oriunde merge, spectacolele sale fiind urmărite cu sufletul la gură. În cea ce privește viața personală, Rona Harner a format un cuplu în ultimii ani cu francezul Herve Camilleri. Binecunoscuta actriță a anunțat în anul 2021 că divorțează. Rona Hartner este mama unei fete care se numește Sumalya și care are 14 ani. Adolescenta este fruct al mariajului pe care artista l-a avut cu actorul Rocco Sedano.  Rona Hartner și Herve Camilleri au divorțat oficial la notar, în data de 17 septembrie 2021. În umă cu câțiva ani, artista a trecut prin momente dificile, după ce a fost diagnosticată cu cancer la colon.

Emil Constantinescu a fost președinte al României în perioada 1996-2000. Acesta este căsătorit cu Nadia Ileana Bogorin, o prezență extrem de discretă în ceea ce privește aparițiile publice. Cei doi sunt căsătoriți din anul 1963 și au împreună doi copii, Dragoș și Norina. Fosta primă a doamnă a României a fost jurist de profesie. Nadia Ileana Bogorin l-a întâlnit pe cel ce avea să-i devină soț pe băncile școlii, în perioada studenției, ambii urmând cursurile Facultăţii de Drept din Bucureşti. Nadia Constantinescu a fost mereu alături de soțul său, Emil Constantinescu, chiar și atunci când s-a scris că acesta ar fi avut o presupusă aventură cu actrița Rona Hartner. Despre o întâlnire pe care a avut-o cu Emil Constantinescu a dat detalii Rona Hartner în cadrul podcastului ”În oglindă”, realizat de Mihai Ghiță.

Rona Hartner, despre întâlnirea cu fostul președinte Emil Constantinescu. ”Am făcut o diversiune”

Rona Hartne a povestit ce s-a întâmplat între ea și fostul președinte în 1996. Rona fusese chemată să cânte la o întrunire a Convenției Democrate, în fața a 15.000 de oameni. În repertoriu, artista avea o melodie „You are my looser” („Ești ratatul meu”). Ca să ascundă unele versuri ale piesei și pentru ca Emil Constantinescu să nu se simtă jignit, Rona Hartner a făcut show și a atras atenția tuturor.

”Mi s-a zis: invită-l pe președinte la dans. Eu aveam un blues, „You are my looser”. Nu știam cum s-o mai dau. Am început să mă dau cu cracii în sus, să fac show, să nu audă textul. Am făcut o diversiune. Toți jurnaliștii au venit în jurul nostru. Și… s-a terminat piesa, aplauze, poze, nu știu ce. Asta a fost în noiembrie 1996. Tot în noiembrie 1996 am dat castingul pentru Gadjo Dilo (n.r. film artistic). Ce crezi că s-a întâmplat în România? Cea mai bună prietenă a mea a inventat acel jurnal să mă facă să mă întorc în România. I l-a vândut lui Vadim cu 60.000 de dolari”, a detaliat Rona Hartner la podcastul respectiv, potrivit revistei Unica.

citește și...