Care este relația Ronei Hartner cu fiica ei. Actrița a făcut mărturisiri

29.07.2020, 13:59
Care este relația Ronei Hartner cu fiica ei. Actrița  a făcut mărturisiri
Care este relația Ronei Hartner cu fiica ei. Actrița a făcut mărturisiri

Actrița Rona Hartner a făcut mărturisiri despre fiica ei și despre relația pe care o are cu aceasta.

Rona Hartner, în vârstă de 47 de ani, este mama unei fete care se numește Sumalya și care are 12 ani. Adolescenta este fruct al mariajului pe care artista l-a avut cu actorul Rocco Sedano. Actrița a dezvăluit care este relația ei cu fiica sa, care în prezent se află în vacanță la tatăl ei.

“Fata este bine, este de o lună la tatăl ei, în vacanță, și luna viitoare va merge cu mine, vrem să facem camping împreună, să plecăm amandouă într-un loc spiritual, mergem într-o reculegere între mamă și fiică, pentru că este foarte important în perioada adolescenței.

Mă ascultă dintotdeauna, este un copil foarte pur și foarte cuminte, nu e deloc rebelă, nu am probleme cu ea. Are 12 ani și noi suntem cele mai bune prietene din lume și asta contează cel mai mult, avem dialog și ea știe că oricând se poate baza pe mine”, a declarat Rona Hartner pentru click.ro.

Fiica sa îl calcă pe urme

Rona Hartner a afirmat că fiica sa îi calcă pe urme și vrea să urmeze o carieră artistică.

”Vrea să fie cântăreață! Nu am scăpat! Am dat-o la mulți profesori care au învățat-o numai prostii, așa că eu sunt acum coach-ul ei vocal. Începe conservatorul anul ăsta, la conservator în Franța fac 4 ore pe săptămână și pe urmă e conservatorul oficial, așa că o pun la muzică de anul ăsta, eu rămân coach-ul ei vocal!

Este foarte periculos, a avut profesori care o învățau numai prostii, o forțau – fetiță fiind, să cânte numai piese de bărbați, cu tonalitate de bărbat. Timp de doi ani am trimis-o la o profesoară, deja fata mea era disperată, nu își mai găsea vocea ei feminină, nu se mai putea obișnui cu vocea ei feminină. Atunci m-am enervat foarte tare și am scos-o de la școală, o învăț eu”, a mai spus actrița pentru sursa citată.

Ce spunea Rona Hartner despre boala sa

Artista a trecut prin momente extrem de dificile, după ce a fost diagnosticată cu cancer la colon. Rona Harner este căsătorită cu francezul Herve Camilleri.

Rona Hartner a mărturisit că a suferit enorm din punct de vedere fizic, însă a avut credință în Dumnezeu că va depăși orice obstacol.

”Am suferit fizic enorm, dar am încercat de fiecare dată să accept aceste dureri. Să mă las în voia Lui Dumnezeu. Putem câştiga cele mai crunte bătălii dacă pătrundem misterele Bibliei şi le aplicăm în vieţile noastre. Iisus a ieşit învingător din toate încercările, iar El ne va ajuta şi pe noi să izbândim, dacă-I urmăm sfaturile.

Nu eu am învins cancerul, Dumnezeu l-a învins pentru mine. Lumea nu crede că sunt vindecată, unii chiar mă judecă că îndrăznesc să spun aşa ceva, dar eu simt în fiecare celulă a mea că m-am vindecat, iar analizele clinice o demonstrează. Sunt din punct de vedere medical în remisie totală”, a declarat actrița într-un interviu recent.

citește și...