Rona Hartner își mărește locuința. ”Înseamnă că știu că vom avea nevoie de spațiu… Va fi sigur băiat”

26.02.2020, 15:01
Rona Hartner își mărește locuința. ”Înseamnă că știu că vom avea nevoie de spațiu... Va fi sigur băiat”
ona Hartner își mărește locuința. ”Înseamnă că știu că vom avea nevoie de spațiu... Va fi sigur băiat”

Actrița Rona Hartner a început să-și mărească locuința, simțind că urmează să devină mămică cât de curând. Artista este convinsă că dacă va fi să aibă un bebeluș acesta va fi cu siguranță băiat.

Rona Hartner a acordat un interviu pentru emisiunea ”Vorbește lumea”, de la Pro TV. Vedeta a mărturisit că privește viața cu alți ochi ce s-a vindecat de cancer la colon.

”Acum privesc viața ca pe o aventură. Mi se pare viața mult mai importantă ca înainte. Fiecare zi este extrem de importantă. Eu trăiesc fiecare zi”, a spus actrița într-un interviu pentru emisiunea ”Vorbește lumea”, de la Pro TV.

Rona Hartner a vorbit și despre mariajul ei cu francezul Herve Camilleri.

”Am vrut să fie căsătoria după chimioterapie. Am vurt să fie un nou început. Soțul meu este un cadou de la Dumnezeu. Îl descopăr pe zi ce trece și îmi dau seama că la început eu am crezut că îl salvez pe el, dar de fapt eu am nevoie de el. El m-a salvat pe mine”, a afirmat artista.

Vedeta își dorește foarte muklt un copil cu Herve și a început deja să mărească locuința. Rona hartner este convinsă că dacă va avea un bebeluș acesta va fi băiat.

”Eu cred că sunt aproape să fiu un pic gravidă. E ceva în aer, fiindcă deja mă apuc să construiesc în mansardă încă două camere. Înseamnă că știu că vom avea nevoie de spațiu. Când mă apuc să construiesc ceva e clar că se pune de mămăligă. Vreți botez? Facem botez. Eu sunt sigură că el are rețetă de băiat. Sunt sigură că el nu face decât băiat. Va fi sigur băiat. Dacă va fi să fie, va fi băiat, e obligatoriu”, a încheiat ea.

citește și...