Rona Hartner divorțează. ”Ne-a pus și nouă capac coronavirusul”

14.05.2021, 12:25
Rona Hartner divorțează. ”Ne-a pus și nouă capac coronavirusul”
Rona Hartner divorțează. ”Ne-a pus și nouă capac coronavirusul”

Actrița Rona Hartner a anunțat că divorțează de soțul său francez.

Rona Harner a format un cuplu în ultimii ani cu francezul Herve Camilleri. Binecunoscuta actriță a anunțat, la o emisiune de televiziune, că divorțează de Herve Camilleri.  „Păi, divorțăm! Nu glumesc, da! Divorțăm! Ne-a pus și nouă capac coronavirusul. (…) Ne-am separat deja. De o lună jumate suntem separați”, a declarat Rona Hartner, potrivit spynews.ro.

„Nu o să vă spun nimic despre Herve. Nu vreau să dau declarații despre ce s-a întâmplat. Nu mai locuim împreună. Eu am rămas în casa mea, care era pe numele meu. Nu am făcut Paștele împreună. Cred că noi am avut o misiune și cred că Dumnezeu ne voia puțin mai puternici. Suntem separați. Am rămas prieteni. E mai bine așa”, a mai spus Rona Hartner la emisiunea ”Vorbește lumea”, conform libertatea.ro.

Rona Hartner este mama unei fete

Rona Hartner este mama unei fete care se numește Sumalya și care are 12 ani. Adolescenta este fruct al mariajului pe care artista l-a avut cu actorul Rocco Sedano.  Mă ascultă dintotdeauna, este un copil foarte pur și foarte cuminte, nu e deloc rebelă, nu am probleme cu ea. Are 12 ani și noi suntem cele mai bune prietene din lume și asta contează cel mai mult, avem dialog și ea știe că oricând se poate baza pe mine”, a declarat Rona Hartner recent.

Rona Hartner a afirmat că fiica sa îi calcă pe urme și vrea să urmeze o carieră artistică.

”Vrea să fie cântăreață! Nu am scăpat! Am dat-o la mulți profesori care au învățat-o numai prostii, așa că eu sunt acum coach-ul ei vocal. Începe conservatorul anul ăsta, la conservator în Franța fac 4 ore pe săptămână și pe urmă e conservatorul oficial, așa că o pun la muzică de anul ăsta, eu rămân coach-ul ei vocal! Este foarte periculos, a avut profesori care o învățau numai prostii, o forțau – fetiță fiind, să cânte numai piese de bărbați, cu tonalitate de bărbat. Timp de doi ani am trimis-o la o profesoară, deja fata mea era disperată, nu își mai găsea vocea ei feminină, nu se mai putea obișnui cu vocea ei feminină. Atunci m-am enervat foarte tare și am scos-o de la școală, o învăț eu”, a mai spus actrița

 

citește și...