Rona Hartner și Herve Camilleri au divorțat. ”A semnat cu lacrimi în ochi”

21.09.2021, 12:57
Rona Hartner și Herve Camilleri au divorțat. ”A semnat cu lacrimi în ochi”
Rona Hartner și Herve Camilleri au divorțat. ”A semnat cu lacrimi în ochi”

Actrița Rona Hartner, în vârstă de 48 de ani, a finalizat divorțul de francezul Herve Camilleri. Artista și cel care i-a fost partener de viață au semnat actele de divorț. Artista a dat detalii la o emisiune TV. A semnat cu lacrimi în ochi”, a spus aceasta despre cum s-a comportat fostul ei partener în momentul când au divorțat oficial.

Rona Harner a format un cuplu în ultimii ani cu francezul Herve Camilleri. Binecunoscuta actriță a anunțat recent că divorțează. Rona Hartner este mama unei fete care se numește Sumalya și care are 12 ani. Adolescenta este fruct al mariajului pe care artista l-a avut cu actorul Rocco Sedano.

Acum, vedeta a dezvăluit, la emisiunea ”Exclusiv VIP”, de la postul de televiziune prima TV, că divorțul dintre ea și Herve Camilleri s-a încheiat. Rona Hartner și Herve Camilleri au divorțat oficial la notar, în data de 17 septembrie 2021.

Rona Hartner și Herve Camilleri au divorțat. ”A zis că, de fapt, nu a vrut niciodată să divorțeze”

“Am semnat, în sfârșit, actele de divorț. Herve nu mai voia să semneze. În ziua semnăturii, pe 17 septembrie, a zis că, de fapt, nu a vrut niciodată să divorțeze. Am rămas eu aceea care voia să divorțeze. Asta este, cred că am făcut bine chestia asta. Noi doi am fost foarte fericiți, nu a fost cinema, însă când a fost rău a fost atât de rău, încât a depășit tot ce se putea. Când trebuia să semnăm, el nu a mai vrut. Ne-am prins toți la final. Până la urmă a semnat cu lacrimi în ochi, apoi mi-a dat un buchet de flori și o scrisoare de dragoste”, a declarat Rona Hartner, transmite click.ro.

“Noi am încercat să ne împăcam, am vorbit foarte mult, de două luni tot vorbim. Însă, eu nu mai pot să trăiesc momentele alea ciudate, chiar dacă îmi doresc să le trăiesc pe alea bune. Prefer să rămân divorțată”, a completat actrița.

citește și...